|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
וכל השאר, אנא חזרו לנושא. יש פה מצגת, צפו בה, תהנו, ואחר כך תתפנו לשאר.
|
|
# 2 |
|
חבר על
|
ברור שיש אלוהים מה אתם XXX ?
נערך ע"י אלמוג: עוד התבטאות אחת כזאת ואתה תוזהר.
... Last edited by Alm; 17-02-06 at 16:12.. |
|
|
# 3 |
|
חבר וותיק
|
אוייייי
אני לא רוסי, למרות השם. אבל יש לי רק שאלה אחד, לכבוד הרבנים פה. לפי הלוח העברי אנחנו בשנת 5000 משהו... מומחים, פרופסורים , אנליסטים ובינהם גם יהודים, נתקלו בחומרים, שרידים של ממצים מלפני יותר מימליון שנה... אם כן אלוהים עדיין קיים? אבל כנראה היה בשנת חורף. ומה אם אלו -http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=216767&sid=16 או http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=195029&sid=16 אלוהים זה משהו שהומצא על ידי בני אדם, כדי להאשים מישהו בכשלונות וכדי לסמוך על מישהו שצריך... Last edited by alex; 17-02-06 at 15:43.. |
|
|
# 4 |
|
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
לא אומר כולם נוצרים
אני אומר רובם נוצרים למה הם באים לארץ אם הם נוצרים ? אשמתי שסבתא רבתא רבתא שלהם הייתה יהודיה ובגלל זה שורפים להם תבית ברוסיה ? זה ממש טמטום שיהיו נוצרים, אבל שלא יסתובבו לנו פה עם צלבים. ורוב הרוסים (גם היהודים) חוגגים את חג המולד. |
|
|
# 5 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
איזה נוצרים בראש שלך?!?!. אתה חושב שהיו נותנים לנוצרים לעלות לארץ בכזו קלות? אתה נורמלי? אני לא יודע איפה אתה גר שאתה חושב שכולם נוצרים אבל רק שתדע שאתה מדבר כ"כ הרבה שטויות שאלוהים ישמור.
|
# 6 | |
|
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
עובדה הם נותנים האבא יהודי, האמא נוצריה והילדים גם נוצרים והם חוגגים את החגים של הנוצרים ולא את של היהודים ............ עריכה : אני לא אומר שכל הרוסים הם נוצרים אני רק אומר שחלק גדול מהם כן Last edited by aviad-; 17-02-06 at 17:27.. |
|
|
|
# 7 |
|
חבר וותיק
|
אני לא יכול להישתתף בדיון -_-
כיוון שהמצגת לא עובדת . |
|
|
# 8 |
|
חבר וותיק
|
לארץ עלו מ1990 יותר ממיליון עולים מרוסיה, אז כפי שאתה טוען 95% מהם הם נוצריים?
אני חושב שאתה טועה,ולפי העובדות שאתה מציג כאן אתה כנראה גר ברוסיה ולא בישראל.. |
|
|
# 9 |
|
מנהל ראשי
|
המשתמש aviad קיבל אזהרה,
את הגזענות שלכם, תשאירו מחוץ לפורום. |
|
|
# 10 |
|
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
קריסמס זה החג של היוולדות של ישו
ממש לא חג נוצרי זהו אני לא מגיב פה, אני חושב שהאזהרה שקיבלתי היא נכונה, ואני יורד מהקטע של הרוסים וכן אני מרוקאי. לא אני לא גזען סה"כ אמרתי שרוב הרוסים הם נוצרים |
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|