הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
21-03-06, 22:15 | # 11 |
חבר בקהילה
|
לא הבנתי על מה בדיוק אתם מתעצבנים עליו ?
אם יש אתר אחד, זאת אומרת שאי אפשר לפתוח עוד אחד ? אין עשרות אתרים להעלאת תמונות/קבצים, תחרויות אתרים, תוכן וכדומה ? מה בדיוק הבעיה. *אין לי שום קשר לבעל האתר, ולמען האמת לגולש המצוי ( במקרה הזה אני ) האתר בכלל לא מובן. ממש לא הבנתי מה רוצים ממני שם ומה מטרת האתר.
21-03-06, 22:23 | # 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
משהו פה נראה לי מאוד מסריח ולא חוקי. |
|
21-03-06, 23:01 | # 13 |
חבר בקהילה
|
לפי מה שהוא טוען הוא קנה את הסקריפט, אז שוב מה הבעיה ?
אתה לא מכיר בעלי אתרים שקונים סקריפטים ואומרים שהם בנו את זה ? מה גם שאני לא רואה בזה פסול אם בונה הסקריפט מודע לעניין. מה גם שלפי מה שהוא אומר יש לו את כל הזכויות להפיץ מחדש את הסקריפט וכתוצאה מכך אני מניח שהוא יכול לרשום שהוא בנה את הסקריפט גם אם הוא לא עשה בו שום דבר.
21-03-06, 23:31 | # 14 |
חבר וותיק
|
דיי נו אל תתווכחו.. אתם סתם הורסים תדיון לדעתי.
כגולש: לא הבנתי כלום מהאתר וממש אין לי כוח להירשם עם מייל אמיתי ולקבל אישור חשבון... אבל בכללי ממה שראתי לא הבנתי הרבה. בהצלחה בהמשך.
22-03-06, 15:55 | # 15 |
תודה על תרומתך.
|
אתה לא בנית ו pimpwar המקור הראשוני לכל זה, אני לא מכיר כאלה שמופצים לא חוקית ולא נתקלתי
עוד בשום דבר, המשחק הזה קיים כבר מעל 5 שנים טובות. מנהל לא מנהל, גמני בנאדם.
24-03-06, 12:16 | # 16 |
חבר וותיק
|
אני עדיין לא הבנתי מה זה...
|
24-03-06, 13:19 | # 17 | |
Whatever
|
ציטוט:
אני אזכור את הלינק לפוסט שלך, אם אי פעם יגידו לי משהו על קללות על גבי הפורום.
24-03-06, 19:37 | # 18 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
היית צריך להזכיר את זה... ואם אתה אומר שמערכת מוכנה עולה 400$ ואתה ערכת רק 70% מהמערכת לא את כולה, אתה צריך להוזיל במחיר ולא להביא את המחיר המקורי...
עידן איסיקיו: 314357987יצירת קשר מסנג'ר: Idan12369874@hotmail.com מייל: idanb6@GmaiL.Com Last edited by idan11; 24-03-06 at 19:39.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|