|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חווה = אחת = נקבה כלומר רושמים שלוש חוות ולא שלושה חוות. ![]()
|
# 2 | |
|
אקס מנהל
|
ציטוט:
טל צודק, חווה זה לשון נקבה ולכן מתייחסים לזה כאל נקבה. איך אומרים? החווה עובדת או החווה עובד? כמובן שאומרים: החווה עובדת. אתה בטח התבלבלת כי לימדו לך שכל מה שלא סופרים כמו: קו אוטובוס או מספר מכונית, זה לשון נקבה. זה גם נכון אבל אם נגיד סופרים משהו והוא בלשון נקבה אז מתייחסים לזה כאל נקבה. בקיצר אדם, כמו תמיד איך שאתה מגיע יש אנשים שלא מרוצים. Dj SaTLa (או איך שלא קוראים לך), אותי זה ממש לא מרשים שלקחת את האשמה עליך, אם אתה היית אחראי היית צריך לדאוג שדברים כאלה לא ייקרו. |
|
|
|
# 3 | |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא ידעתי מה צריך להשאיר ומה למחוק. |
|
|
|
# 4 |
|
הוסטסניון
|
בהצלחה פאונטה
![]()
# 5 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלוש חוות שלושה חוות מי אשם ומי לא זה כרגע לא רלוונטי לנושא אני חושב, עדן יחסית חדש בדי הוסט אני מקווה שיעשה את המיטב להשתפר תודה לכולם מי שיש לו בעיה ספציפית מוזמן לפנות אליי
אם פגעתי בו או עשיתי לו משהו רע. שוב תודה לכולם |
|
|
# 6 |
|
הוסטסניון
|
קשה לי להאמין שאתה <עודכן על ידי shev.com> ...
תתחיל להתמודד עם הדברים הקשים ואל תעיר הערות מיותרות ועוקצניות סתם. זה לא המקום לזה, אל תעשה את זה שוב בבקשה. |
|
|
# 7 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
בהצלחה..
|
|
|
# 8 |
|
חבר פורום
|
יפה אדם כל הכבוד!
|
|
|
# 9 |
|
חבר על
|
דיי כבר עזבו אותו מספיק חלאס רדו מהבנאדם יופי סבבה פגע בכם זהו התחיל דרך חדשה סתמווווווווו כבר באמא שלי שאני מרחם על הבנאדם מה עשיתם לו עזבו אותו חלאססססס כולכם מנסים להשמיד אותו
אם לא היה לי כיף כאן היתי אומר למה לדעתי כולם מתנפלים עליו אבל אני מעדיף לשמור על הפה שלי למרות שיש פה קצת 'גזענות' כלפיו, תגידו שאני מדבר שטויות .. זאת דעתי.. תירדו מהבנאדם ומהרררררר הוא לא חייב לכם שום דבר ולמי שיש בעיה איתו שיגיד אותה בפרטי ודברו כמו גברים אתם עושים התנהגות מגעילה כשאתם באים ומלכלכים בפורום ממש התנהגות מגעילה תהיו בוגרים ותפתרו דברים פנים מול פנים תאמינו לי ישתלם לכם כי בסוף אתם אלה שתאכלו אותה ממש אני רואה את ההודעות ומתעצבן מהם.
# 10 | |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני מקווה שאנשים קראו את מה שאלון אמר והפנו טוב טוב, לא הייתי כאן בפורום ולא בגלל שאני רמאי או נוכל או משהו כזה כי אני לא רמאי ולא נוכל ולא היה מצב שלא החזרתי למישהו כסף אז אולי שלא הייתי פה היה לאנשים הזדמנות להגיד כאשר הייתי חסום וואי די הוסט נוכל האדם הזה אז ממש לא ועצם העובדה שאני שנתים בשוק ההוסטינג הישראלי ועובד עם המון עסקים בישראל בין היתר מוסדות ממשלתים זה כבר יגיד לכם איזה עסק עומד כאן מאחור ואיזה בן אדם עומד מאחרי העסק הזה, נכון כמו בכל עסק יש גם תקלות מידי פעם לא נולדנו מושלמים. שורה תחתונה מי שרוצה ויש לא שאלה ספקה לגביי מוזמן לפנות אליי או במייל או בהודעה פרטית או לנייד שלי ועכשיו אם זה לא משהו שקשור לנושא ההודעה שפתחתי או שאלה או איזה משהו שלא מובן הוא מוזמן להגיב אם זה ל קשור לנושא וקשור לעבר שלי ולמי ומה ומו אז המקום היחדי הוא לפנות אליי באחת הדרכים שציינתי. שיהיה לכולם שבוע טוב. Last edited by אדם_פונטה; 06-05-06 at 17:02.. |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|