11-06-06, 12:32 | # 3 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
שלום,
אשמח להציע לך הצעה מבית עסק FreshServ. על העסק: *עסק חוקי, רשום בחוק ומספק קבלות. *העסק ברשת מעל ל8 חודשים. *העסק בעל 2 שרתים ייעודיים בחוות השרתים של 012 בפתח תקווה. *לעסק קו בזק!! 03-9501134. *תמיכה: אני שמח להגיד כי אנחנו העסק היחידי אשר השיק מערכת לתמיכה בסרטים! צוות העסק צילמו סרטים לשימוש בפאנל בכל רמותיו בעברית/אנגלית. כמו כן במידה והינך מעוניינת בתמיכה אישית - תומכינו יעבדו איתך אחד על אחד. בענייני פורומים, תומכינו הם הכי טובים שיש!. ניהלו בibheb ניהלו ויכולים לנהל בildev - קהילת המודים הכי גדולה בארץ. מקורבים לצוות המפתחים הראשי של phpnuke. הצעת המחיר - 650 מגה שטח אכסון + 60 ג'יגה תעבורה. מחיר שנתי: 200 ש"ח כולל גיבוי יומי בחינם!. (מחיר מבצע רק להודעה זו) + דומיין ישראלי ב300 ש"ח = 500 ש"ח הכל! אנחנו בעסק מתחייבים ל99% אפטיים! אך, אנחנו גם מקיימים! במידה ואחוזי האפטיים (זמינות שרת) ירדו מ99% להם אנחנו מתחייבים את תזכי בפיצוי בימים נוספים לחשבונך. איסיקיו - 170-925-340 צור קשר. מסנג'ר - admin@freshserv.net אימייל - admin@freshserv.net טלפון קווי, בזק (עוד חצי שעה יהיה זמין ופעיל) 03-9501134. חשוב לציין, אם אתה מעוניין בנו ואנחנו לא עונים לך שלח לי פה הודעה פרטית עם פרטי חשבון ויפתח (לאחר מכן נגבה תשלום), זאת מאחר והיום אנחנו לא נהיה זמינים מ5 וחצי אחר הצהרים (מקרה חד פעמי) - הודענו על כך ללקוחותינו. שוב, חד פעמי. תודה, המשך יום נעים ושבוע טוב.
11-06-06, 15:31 | # 5 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
במידה ולא תדע להשתמש במנגנון זה נוכל לעזור לך ו/או לבצע זאת עבורך. הדומיין - לשנתיים. עריכה: במידה ואתה מעוניין בהצעת המחיר שלי - אני אהיה זמין עד 5 ועשרה, אחזור חזרה ב8 בערב, מקרה חד פעמי. אגב, אשמח לקבל את כתובת האימייל שלך על מנת להסביר לך יותר אודות העסק.
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 11-06-06 at 15:39.. |
|
11-06-06, 15:36 | # 6 |
חבר על
|
שלום לך,
הינה ההצעה מעסק - Wisetp.co.il איחסון: 200 מגה 20 גגה תעבורה כל השאר ללא הגבלה חצי שנתי: 115 שנתי: 220 דומיין: דומיין ישראלי: 280 ללקוחות (אן פאנל לדומיינים ישראלים, אתה תקבל תמיכה בכול מה שקשור לדומיין ולאחסון) סך הכול: חצי שנתי: 395 שנתי: 500 *העסק בעל וותק של שנה וחודשים לבירורים טלפונים ניתן להתקשר למספר: 0508577702 ניתן ליצור קשר גם בתוכנות המסרים שנמצאות למטה בברכה, אבי
|