|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר חדש
|
אנשים אתם בתוך בועה
אם לא נעשה כלום אז הם יהרגו אותנו תתחילו להתעורר לפני שתהיה עוד גלות...אם בכלל (תחשבו קצת נראה לכם שהם ירחמו עלינו...?) |
|
|
# 2 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
כל מי שכרגע אמר "צריך להרוג את כולם" בצורה כל שהיא אמר שכולם יהרגו אותנו, אז זהו! אתם צריכים להפנים שלא כולם ככה.
|
|
|
# 3 |
|
הקדוש ברוך ה' =]
|
שמע אחי, תשמור על עצמך אנשים לא מבינים איזה מפחיד זה וכל פעם לרדת למקלטים =[
העיקר שיהיה פיתרון ואל תכנעו זה מה שערבים רוצים אבל חייבים להיות חזקים. מפחיד כל העניין הזה תשמורו על עצמכם.
# 4 |
|
Permanently Banned
|
כן אחי אני גר מול מקיף..
כן חינכו ילד פלסטינאי לשנוא יהודים,בעתיד הוא יתאבד. מדינת ישראל דורשת,מחיקת עזה ! מושפעים? ממי בדיוק? זו היא הדעה שלי אתה בתל אביב או בעיר אחרת ודואג רק לתחת שלך,תגור בשדרות ולא תוכל לישון בלילה תקלל את כל הערבים אז אל תשחק אותה פה איזה תותח. ספורט,זה הדדי גם אני לא סובל אנשים כמוך .. וזהו נגמר עידן הנאצים,זה שיש עוד כמה זה לא אומר כלום אז די לבלבל תשכל. אתה סותר את עצמך "הם יוכלו להשיג את מטרת העם הפלסטיני" מה היא מטרת העם? תענה אתה על זה ואם אתה לא יודע אז אני אענה,היא לכבוש את כל ארץ ישראל. פבל זה לא מעניין אותי מה קורה בחו"ל זה לא אכפת לי,אני גר בארץ ישראל ואני גזעני ואני שונא ערבים. Last edited by SaDi; 19-06-06 at 16:30.. |
|
|
# 5 | ||
|
Fatal Error
|
ציטוט:
אם הייתי גר שם, מזמן הייתי עובר דירה ציטוט:
|
# 6 |
|
חבר פורום
|
סדי תעבור לירושלים !!!
|
|
|
# 7 |
|
מנהל ראשי בדימוס
|
טוב האשכול לא הולך לכיוונים האחרים, לגבי מספר משתמשים פה יהיה דיון בהנהלה הגבוהה...
נעול. |
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|