|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא דתי
לא אוכל בשר וחלב יחד שומר כשרות (לא אוכל חזיר וכאלה - אבל לא עושה צלחות לחלב צלחות לבשר) חוגג חגים והכל |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
דתי..
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אתיאיסט, לא שומר שבת, אוכל לא כשר, אוכל חזיר (אין לכם מושג כמה זה טעים =\), לא צם ביום כיפור לא כלום.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
חילוני,מדליק אור וכד' אך לא אש ולא מבשל בשבת.
פעמיים בשבוע בבית כנסת בימים שיוצא לי.(שחרית). אוכל כשר מבדיל בין בשר לחלב 3 שעות...(לפעמים שאני עצבני ובא לי אז 3 דקות.. ![]() צם בכיפור. מקיים את כל החגים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני דתי
לומד בבצפר דתי מניח תפילין (טוב..אני לא יגיד לכם יום יום - שאני בבצפר אני בטוח מניח :P) חוגג תחגים - זה אחד הדברים שיותר חשובים בתור עם לא מבין את האלה שצמים ביום כיפור ורואים סרטים, בכלל..לא מבין תאלה שעושים משו ביום כיפור - זה עם שלם, זה מיעוט מי שעושה את זה שבת מצידי תעשו הכל (ואין לדעת, לדעתי 50% שאני יהיה חילוני שאני יהיה גדול) אבל יום כיפור זה קודש |
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי בדימוס
|
הולך ביום שישי לבית כנסת...
מנסה כמה שיותר להניח תפילין (למרות שלא יוצא לי הרבה =\) לא שומר שבת (נוסע והכל אבל לא מדליק אש).. אני בעקרון מסורתי... שומר את הקטע של החלב בשר וכו'... ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
חוזר בתשובה.
עברתי את "כל המסלול" - אין כמו לחזור הבייתה. אני שמח לראות שיש פה יותר אנשים דתיים או עם קשר (כשר) כל שהוא לדת ממה שחשבתי... אני בונה בעיקר פורטלים/אתרים דתיים - אתם יכולים לראות בחתימה שלי ואני מתכוון להקים עסק אחסון כשר - מי שרוצה לעזור מוזמן... |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
לא דתי,
לא מאמין, ולא סובל את הדת. (משהו קשה שקרה לי בעבר...) ומנסה לחיות את החיים כרגיל. בלי פרנציפ לאף אחד. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
לא דתי וגם לא חילוני באמצע
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|