|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
עוד אחד שיושב ומסתכל בין כול מיני אתרים ,
משעמם ? , זה פשוט מצחיק , מה אכפת לך כ"כ ? |
![]() |
# 2 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
ממש היה לי משעמם אז השוותי את התקנון של Gamexperss וכול החברות שיש בארץ.
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ולך תוכיח שהם העתיקו מימך את הדומיין, לפי דעתי, בלי שום ידיעה ש- hostxpress הוזמן. EDIT: יש באתר דברים שנגנבו מ- BestServ, תקן אותי אם אני טועה. [ HOST ]
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
פעם משתמש פתח פה אשכול וגילה ששלושת רבעי מהחברות יש להם אותו תקנון .
כולם מעתיקים מכולם . |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עם עזרה של עו"ד של אבא שלי..
# 6 | |
Junior Member
|
ציטוט:
את זה אני בדקתי מול מנהלי HostXpress . ו HostXpress ו GameXpress לא נראה לי שזה שמות זהים. באשר לתקנון לא נראה לי שזה תקנון בלעדי לחברה אחד : http://www.bestserv.co.il/tna.html http://www.gamexpress.co.il/terms.php דבר שני, חשוב שתדע שאתה מדבר פה על חברות שיכולות לתבוע אותך על סכומי ענק על הוצאת דיבה רעה. דבר שלישי, אולי לא חשבת שהם רוצים לקרוא לעצמם X press ??? ולא Express מכיוון שהם לא רכבת מהירה !!! אז להבא, תיזהר ותשקול היטב את התוכן שאתה כותב בלי הוכחות. Last edited by Cruliz; 12-10-05 at 08:28.. |
|
![]() |
# 7 | ||
חבר פורום
|
ציטוט:
ב'. התקנון של GameXpress וBestServ אותו דבר בגלל שחברת גייםאקספרס ובסטסירב עובדים ביחד גילעד הביא להם את התקנון של חברת Bestserv !!!!!!!!! מובן!?!!?!?!?!?!?!?! ג. אתה לא חושב שאני הבאתי פה את דעתי , ואך שזכור לי במדינה שלנו מותר להגיד את מה שאנחנו רוצים ,נכון או לא!? חחח ומה ניראה לך כול כך קל לתבוע אותי? חחח תעשה לי טובה פשוט תשב בשקט ! ד. תעשה לי טובה מעניין למה הם אמרו לנו (כשעוד עבדתי בGX) שאנחנו ה"עתקנו" מהם את השם!? ציטוט:
חברת Gx מוכרת גם שרתים יעודים דרך BestServ. תברר בהתחלה פרטים לפני שאתה מפרסם ...
# 8 | |
Junior Member
|
ציטוט:
וחוץ מזה GameXpress ו HostXpress זה לא שמות זהים בכלל אז אין פה בכלל על מה לדון. לפי החוק החברות למדינת ישראל כל עוד זה לא חברה בע"מ אני יכול לפתוח 1000 חברות GameXpress !!!! אז תעשה לי טובה תלך להמשיך לשחק בבובות שלך. פלצן קטן. ובפעם הבאה שאתה כותב פה משהו כדאי מאוד שיהיו לך הוכחות. ואני לא יודע איך חברות (GX) יכולות להעסיק ילד כזה. Last edited by Cruliz; 12-10-05 at 14:22.. |
|
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לאן הגענו??
מזה העתקות האלה למה לעשות את זה? אם כבר פותחים חברה אז צריך להשקיע בה לא להעתיק מאחרים שהשקיעו! פשוט בושהה של ילדים. |
![]() |
# 10 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אה נאב ? מי אתה בכלל ? חחח טיפש. אני, דוד ואייל פתחנו את החברה, טמבל ! ותעשה לי טובה שב כבר בשקט. מנהלים תעשו טובה תנו לו באן ![]()
|
|