|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
240 מ"מ.. לא 330 מ"מ.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | ||
חבר פורום
|
ציטוט:
בטלוויזיה אמרו שזה לא זילזל. אולי הטיל עם פוטנציאל טוב (אין לי מושג), אבל החיזבאללה כמו שאר צבאות/ארגוי מדינות האיסלאם לא משהו מדוייקים. נניח ישראל היו יורים מהקרקע מעל 1000 טילים, תהיו בטוחים שהיו הרבה יותר פגיעות. ציטוט:
בינתיים נראה שהחיזבאללה ממשיך לשגר כרגיל.
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הטילים הסובייטים נחשבים לטילים מצויינים ומדוייקים.. הרוסים מחפים על עצמם בכך שאין להם חיל אוויר טוב בכך שיש להם ארטילריה טובה, אפילו יותר טובה משל ארה"ב. הרוסים מוכרים את הטילים שלהם לאירן ולעוד מקומות. חיזבאללה לא שולח טילים עם מנגון, הם שולחים אותם לפי זווית, כיוון, וטווח מה שלא מאפשר להם לשנות את מיקום הנפילה באמצע הטיסה, וכל תזוזה קטנה של רוח מוזיזה את זה כמה ק"מ מהמטרה. לעומת הטילים של הרוסים\אירנים שפשוט מתבייט בזמן אמת על המטרה.. וברור שהיה לנו הרבה יותר פגיעות, רוב הטילים שלנו הם עם מנגונני GPS ומצלמות.. ויש לנו גם את טיל יריחו ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() מה עשתה אשקלון? אשקלון זה בגלל החמאס בכלל ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
TheShark איפה זה נפל?!
חברים שלי אומרים שזה באיזור נווה חיים - וייצמן! אני גר במרכז העיר פחות או יותר ושמעתי ממש בום חזק!
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
דיי קרוב לקניון...(זה המרכז לא? חח) אני שמעתי בום הקפיץ לי את התחת אחי זה היה מפחיד אבל אני אחרי זה הלכתי מהר לחלון לראות, ולא ראיתי איפה נפל... |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אנשים, זה פשוט מפחיד!
כמה שרציתי שזה יבוא כדי לשמוע את זה.. באמת שזה לא חוויה! זה מפחיד מאוד! גם אם אתם לא מפחדים, כל האנשים והמשפחה מסביב מתחילים לפחד ולהילחץ ואז גם אתם נלחצים..
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לי נפל בשכונה 50 מטר ממני פאגר 5 הטיל עשה נזק רציינ ב 2 בתים ונזק קליל ב 2 בלוקים שכל בלוק זה 5 בתים וועוד אני ישנתי שהוא נפל אני אומר לך לא שמעתי בום כזה בחיים שלי כל הבית שלי רעד!!!!!!!! ואני אומר אם נסראללה שולח טיל לתל אביב ימחקו תאמאמאמאמא שלווווו |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|