הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
08-08-06, 14:47 | # 11 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
08-08-06, 14:52 | # 12 |
הוסטסניון
|
איך אני מסדר את זה במסד??
אם אני רק מעתיק את זה מהאתר זה טוב? |
08-08-06, 15:23 | # 13 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
08-08-06, 15:32 | # 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כמובן שאם הוא גם יצטרך להקליד את כל התנך והוא יקח מינמום 20 ש"ח לשעה זה לא יהיה זול...
08-08-06, 18:11 | # 15 |
הוסטסניון
|
בניה
לא צריך להקליד את כל התנך לא בעיה להעתיק את זה יש מלא אתרים שאפשר לבקש מהם רשות השאלה אחרי שאני מעתיק |
08-08-06, 18:15 | # 16 |
הוסטסניון
|
אתה מוסיף בבסיס נתונים ID
ושולף אותו לפי ID כל פעם ב GET ..
08-08-06, 18:51 | # 17 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אח"כ במסד אפשר לעשות הכל לפי טבלה אחת אבל אני הייתי מעדיף עם 3: טבלת ספרים שיהיה בה ID ושם של הספר טבלת פרקים שיש בה ID, שם פרק (בעברית אני מתכוון) וID של הספר שהוא שייך לו. טבלת פסוקים שיש בה ID (לא חובה, אפשר להסתדר בלי), שם פסוק, ID של הפרק שהוא שייך לו. ולפי זה בלי בעיה עושים הכל, את כל החיפושים וכו'.. אפשר גם לעשות הכל באותה טבלה, שיהיה עמודות של שם ספר ופרק ופסוק והתוכן...ואז לא לעשות 3 טבלאות...אני הייתי מרגיש יותר מסודר עם 3 טבלאות, כל אחד ואיך שבא לו. |
|
08-08-06, 18:56 | # 18 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
לגבי המערכת של השואל יש שתי אפשרויות או שתכניס את כל הספר לפי פסוקים לבד (לדוגמא דרך סקריפט, פאנל ניהול) או שמישהו יעשה לך אוטומטית סקריפט שיודע לשבור את הקוד - כלומר את הכתב לקטעים לפי סימונים מסויימים בכל מקרה אתה תצטרך כמובן עוד משהו קטן שנקרא ספר לדוגמא : תהילים ואז שיהיה לך מסודר : לדוגמא תהילים פרק ד' פסוק 23 : "בלה בלה בלה". חיפוש לפי אפשרויות מסויימות לגבי מחיר...אתה צריך להגדיר בדיוק מה אתה רוצה...ולא לברר אפשרויות ולשאול מחיר תוך כדי... |
|
09-08-06, 11:49 | # 19 |
Permanently Banned
|
כדי להכניס את הפסוקים בשורות למסד אתה יכול לעשות משהו מאוד קל בphp
תעשה שכל שורה הוא יבדוק מתי יש דוגמא דוגמא אז הוא יבדוק אם יש ירידת שורה והוא ימיין את השורות ויכניס כל אחת למסד אין לי את הקוד.. סורי |
09-08-06, 12:55 | # 20 |
הוסטסניון
|
באתר הראשון כתבתי את השם שלי וזה לא הראה לי את כל הפסוקים שאני מופיע בהם:\
|