|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
רק במדינה שלנו יש נגד! במדינות אחרות מזמן היו משמידים את השמאלנים.. שנסראללה הרג את הערבים בנצרת.. את מי האשימו? את ישראל.! למה? כי הם חושבים כמו נסראללה אין להם דבר כזה נגד.. כולם הולכים בדעה אחת.. את זה אתם לא מבינים! עברתי בנצרת (נסעתי לנצרת עילית) בתקופה של המלחמה.. כל נצרת היו שלטים של נסראללה.. מוזר לא? הוא הרג ילדים ערביים לא? Last edited by Pro-HostCoil; 18-08-06 at 11:13.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
שורה ראשונה "משמידים את השמאלנים" (עזוב שזו הסטה לרצח ואתה יכול לעמוד על זה לדין) ואח"כ אתה מדבר על ערבי ישראל.. מה הקשר בין שניהם? אתה יודע את מי צריך להשמיד? את כל הימניים הקיצוניים (ע"ע ברוך מרזל, ע"ע יגאל עמיר)
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אתם נתתם שטחים לערבים. (אם אתה לא יודע) אם ישמידו את אנשי הימין, מדינת ישראל תעלם.. יבוא יום וגם את תל אביב יתנו.. Last edited by Pro-HostCoil; 18-08-06 at 11:33.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | ||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
*אם היינו מקשיבים לכל מה שה"מקובלים" אומרים כבר מזמן היינו צריכים להעלם מפה. תראה לי איפה בקבלה זה "כתוב"? הקבלה זה לא ספר זה תחום בדת. אם להתייחס ברצינות למשהו שקשור לקבלה אז רק לספר הזוהר. ציטוט:
ציטוט:
Last edited by BHXHUI; 18-08-06 at 11:24.. |
||||
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
עד שאני לא רואה את כל יהודי העולם מתרכזים בישראל, את כולם חוזרים בתשובה וכו', אני לא מאמין.
![]() אתם יודעים מה? גם אם זה נכון, במקס' נחזור עם המשיח. ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() שמעו, אם הייתם גרים בצפון והיה נהרס לכם כל החופש.. או שהבתים שלכם היו נפגעים מקטיושה רק אז הייתם מבינים מזה.. וגם שהוסיפו יומים לחופשת הקיץ "ואו יומים" זה עדין לא יפצה אותנו על 34 יום שהינו במקלטים.. עזוב.. אני לא יכנס לנושא הזה יותר.. כל הפורום הזה שורץ שמאלנים.. |
![]() |
![]() |
# 7 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
אתה הדוגמא הקלאסית לישראלי המומצע שחושב על התחת שלו בלבד. מה עם החיילים שנחטפו? עם האלו שנהרגו בניסיון להגן עליכם? לא. החיים שלהם לא חשובים כי למיסטר פרו-הוסט נהרסו 34 יום מהחופש, ממש אסון גדול .. ציטוט:
BHXUI - ברוך הבא לקלאב, רמת גן אימפריה!! ![]()
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
שמע אתה שמאלני עקום ביותר.. אולמרט כמו פחדן הסכים להפסקת אש בלי להחזיר את החטופים.. כל הזמן שישבנו במקלטים לא היה שווה את זה.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
ולא, צה"ל בכלל לא ניקה מאחזי חיזבאללה קרוב לגבול וחיסל להם משגרים ופגע ביכולות שלהם, בכלל לא.. סתם הרסו לך את החופש ציטוט:
![]() איפה אתה גר על גבול ר"ג-ת"א? באיזור עלית?
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|