|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת מגעילה על 4save
אהלן משתמשי פורום הוסטס.
אני רוצה לדווח לכם על מקרה שקרה לי עם החברה 4save אני רכשתי מהחברה הזאת אחסון .. , אח רכשתי את האחסון בזמן המלחמה. , ואני גר בצפון. אז ביקשתי ממנו ניסיון של כמה ימים והמלחמה הזאת בכל זאת נמשכה. , אז כל פעם אמרתי לו שאני אשלם לו מחר ומחר והבנק היה סגור. , לא שיקרתי אליו בכלל. המלחמה נסגרה .. , ויותם המשיך לשגע אותי בפא'. , מתי אתה משלם ומתי אתה משלם. , הסברתי לו את המצב ההיתי צריך להתחנן אליו שלא אסגור לי את האחסון , עד שהצלחתי. , כעבור החודש של המלחמה. , הלכתי לבנק ושלמתי לו על האחסון .. , שזה קרה בדיוק לפני כשבוע. מאז סבבה הוא קיבל את הכסף והכל .. , הכל היה נפלא. , עד שהגיע היום של היום !!! ההיתי אמור לסגור את השרת עקב כמה בעיות .. , ההיתי מאוד לחוץ מאוד מאוד , ביקשתי מיותם אגב מי שלא יודע מי זה יותם הוא מנכ"ל בחברת 4save. בקיצור ההיתי מאוד בלחץ לא ידעתי מה לעשות ביקשתי ממנו לעשות לי גיבוי ושימחק את כל הקבצים את הכל. , רק שיהיה גיבוי ברגע שאני אצטרך להחזיר הכל אני יחזיר ולא יתחיל הכל מחדש.. בזמן הזה שכההיתי הלקוח היו כמה בעיות בשרת .., (איטיות/שינויים DNS) והיו בעיות. , שהשרת לא עבד יומיים או שהוא עבד והיו בעיות. , ומאז הכל סודר. והם אמרו שהם יפצו אותי על כך בגדול . בקיצור כשביקשתי מיותם לעשות לי גיבוי . , וההיתי אליו כנראה אגרסיבי, ולא שזה היה בכוונה כי ההיתי די לחוץ בעניין. , אז הוא בא אליי בגישה כזו. " אתה יודע טוב מאוד שאתה יכול לעשות את כל זה לבד, ושאני עושה לך שירות".אמרתי לו , אין לך בושה? , אני גם לקוח שלך וגם אתה יוצא עליי? , סה"כ ביקשתי גיבוי ולמחוק את הקבצים של הפורום והכל . , אתה יודע מה רק תעשה גיבוי אני אמחק. אמרתי לו ., יותם זה הדיבור שאתה לא רוצה לעשות לי? , אין בעיה תודה אל תעשה טובות אני אסתדר לבד. , אני אגמור את החודש שלי ביפה וכנראה אני לא אמשיך איתך את העניין. הוא אמר סבבה אתה לא רוצה להמשיך?, אמרתי לו שאני לא מעוניין. , הוא אמר סבבה, אז עכשיו אני לא עושה לך גיבוי. ומאז אמרתי לו אין בעיה שלום על ישראל. , רק רציתי להגיד לכם שהחברה האחרונה שאתם צריכים להיות הלקוח שלה תהיו 4save הצעה שלי שאני נותן לכם לפעמים השרתים סבבה כשנוח להם ., אבל שירות ותמיכה על הפנים!!! אני אמרתי את שלי מקווה שתבינו גם אותי. |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
מה אתה רוצה?! :|
הם היו בסדר גמור איתך.. הם לא חייבים לעשות לך שום גיבוי הוא עושה לך טובה תתייחס בהתאם
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה מן הסתם פונה לתמיכה לעזרה. |
|
![]() |
# 4 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
תמיד נחמד לראות ביקורת נחמדה ושקרית
![]() האמת היא כזו: בר החל להיות לקוח שלנו לפני כחודש, באותה תקופה הוא טען שיש לו בעיה לשלם מכיוון שהוא גר בצפון ולכן החלטנו לפתוח לו את החשבון על אף העובדה שהוא לא שילם. יותם לא שיגע אותו בנוגע לתשלום אלא הזכיר לו פעם בתקופה,זהו דבר לגיטימי לחלוטין ואני לא מבין למה בר מנסה להציג את זה באור שלילי (הרי אנחנו עובדים בשביל הכסף לא?). הבעיות שבר מדבר עליהן הן בעיות של עדכוני דיאנאס שבאמת לקחו יומיים וזה לא באשמתו וזה קורה בכל המקומות,השרתים מעולם לא היו איטיים וזוהי המצאה. הסיפור של היום הוא כזה, בר,שפתח פורום רשמי להדס מורנו (וד"א טען שיש לו את כל האישורים) פנה ליותם,דרש,לחץ והעליב אותו על אף שיותם עשה כל שביכולתו בשביל לעזור. בר לא קיבל אישורים רשמיים מסוכנה של הדס מורנו ולכן חשש לקבל תביעה וביקש מיותם שימחק לו את הקבצים ויכין לו גיבוי. יותם הסכים למרות שזה לא תפקידו והמשתמש יכול לעשות הכל דרך פאנל הניהול של חשבונות. בהתחהל יותם השעה את החשבון ובר טען שזה לא מספיק מסיבה כל שהי,אחר כך יותם שינה גם את כתובת האתר וגם זה לא הספיק לבר,לבסוף השיחה גלשה לרמה של איומים מצד בר בפריצה לעסק (עבירה פלילית ד"א) וכמו כל ילד קטן גם איים בביקורת בהוסטס שהפך להיות מין מקום שמשתלחים בו בעסקי אחסון שלא מרוצים מהם. בר גם איים על יותם בצורה מרומזת ושאל איפה הוא גר. בשורה התחתונה, לא יותם ולא אני ילדים ווודאי שלא מתרגשים מהאיומים.. בר פירסם ביקורת חיובית לפני זמן מה ואתם מוזמנים לבדוק וכשהוא פנה אלי הוא תמיד דאג להזכיר לי עד כמה אנחנו טובים ועד כמה התמיכה שלנו ברמה גבוהה. עכשיו אתם מוזמנים להחליט בעצמכם מי צודק ומי לא,יותם יעלה עוד מעט את הלוג של השיחה לפורום ואז בכלל הכל יהיה ברור יותר ![]()
תודה על תרומתך.
|
למה הוא בכלל צריך לידאוג לעשות גיבוי לחשבון שלך ועוד לישמור עליו ככה שברגע שתירצה הוא יעלה לך הכל?
החשבון שלך אז תעשה איתו מה שבא לך,הוא לא אמור עוד לנהל לך גיבויים ואני היתי מאוחסן עליהם איזה תקופה והשירות והכל היו ברמה מאוד גבוהה,פשוט פעם הבאה דבר יפה |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
כמו שכתבת ביקורת מגעילה.
חתמת על הסכם שהם מתחייבים לעשות את הדברים הללו, כי אם לא זאת בחירה שלהם אם לעשות או לא. זה כמו שתדרוש שהם יתנו לך עוד חצי gb וגישות רייסילר... לטובתך, תבקש שינעלו, או שיהיו עוד הודעות כאלה עד שינעלו. |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
אני מעוניין להוסיף לוג מתוך שיחה שלי ושל בר השיחה כוללת איומים אישיים
וכולל איומים במסגרת הרשת אינטרנט עצמה: קיבלת הודעה מ- *+*בר המלאך*+* אה ואגב שאני אסיים אני אסיים את החודש שלי ביפה ואני לא חושב שאני אמשיך איתך תאריך ושעה: 09/08/2006 02:06 PM קיבלת הודעה מ- *+*בר המלאך*+* להית' יותם ... תאריך ושעה: 09/08/2006 02:06 PM שלחת הודעה אל *+*בר המלאך*+* אתה לא רוצה להמשיך? תאריך ושעה: 09/08/2006 02:06 PM שלחת הודעה אל *+*בר המלאך*+* אז בשביל מה כל זה?? תאריך ושעה: 09/08/2006 02:06 PM קיבלת הודעה מ- *+*בר המלאך*+* כל זה .. , כי אני שילמתתי עבור זה כסף (אני רק רוצה להזכיר שלאחר המלחמה שבועיים או שלושה אחרי זה הכסף עדיין לא שולם ובר בטענותיו אמר שהבנקים והדואר סגורים). * כמעט חודש לאחר שנפתח החשבון בר החליט לשלם! ופה מתחילים האיומים: קיבלת הודעה מ- *+*בר המלאך*+* אה ואללה .. , סבבה יותם .. אתה תשמע ממני תזכור ת'שם הזה טוב טוב בר תאריך ושעה: 09/08/2006 02:13 PM קיבלת הודעה מ- *+*בר המלאך*+* פריצה לחברה שלך תתקים עוד היום ואני אראה לך שאיתי לא מתעסקים תאריך ושעה: 09/08/2006 02:13 PM קיבלת הודעה מ- *+*בר המלאך*+* ואני יוכיח לך שאני לא רק מאיים אלא גם מבצע תאריך ושעה: 09/08/2006 02:14 PM קיבלת הודעה מ- *+*בר המלאך*+* אתה בטוח במה שאתה אומר? תאריך ושעה: 09/08/2006 02:14 PM קיבלת הודעה מ- *+*בר המלאך*+* בעניין של האיום של ילד בן 18 ? תאריך ושעה: 09/08/2006 02:14 PM קיבלת הודעה מ- *+*בר המלאך*+* מאיפה אתה יותם? אתה תצטער על כל מילה אני נשבע לך (מנסה להשיג עליי מידע אישי ומאיים עליי אישית) ולסיכום השיחה הוא היה חייב לדבר "גבוה מאוד": תאריך ושעה: 09/08/2006 02:16 PM קיבלת הודעה מ- *+*בר המלאך*+* זד*** לאיגנור יא בן **** זהו עד כאן איומים שקרים ומעללים של בר, המציג טענות שיקריות וכוזבות. אתם תחליטו מי בסדר בסיפור ומי לא.|קורץ| חשוב לציין, לא נחתם עם הלקוח שום הסכם או מסמך. אני מרצוני רציתי לעזור לו כי הוא היה בלחץ אבל כאשר התחיל הדיבור הלא יפה שאני חייב לעשות לו את זה במיידי והאיומים שבאו בעקבות זאת החלטתי שאני מסיר מעליי את הלקוח ושאיומים כאלה ודיבור של "חייבים" לו יציג למישהו אחר שיהיה מוכן לקבל את השפה והדיבור הזה שלו יום טוב לכולם! Last edited by yotamwi; 08-09-06 at 14:06.. |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 |
אחראי פורום
|
אוקיי,
מצטער פותח האשכול אבל אני מאמין לעידן, אני מכיר אותו ואת יותם והם אחלה אנשים! לפי דעתי עשיית הגיבוי - משהו שמנהל האכסון צריך לעשות ללקוחותיו במידה ולא יודעים כיצד אך לא בתוקף איומים, התנהגות איומה. לא יודע מה איתך אבל אם אני מרגיש מלקוח זלזול וקללות אומר לו, חביבי החשבון שלך עד X לחודש X, עד אז אתה לא מקבל תמיכה, לא ממני ולא מהתומכים בכל צורה ודרך שהיא. בין היתר בתום זמנך נפרד כידידים. פותח האשכול, גם פתחת פעם ביקורת טובה, עפ"י חוקי הוסטס - אסור לפתוח לאחר מכן עוד ביקורת.. מקווה שהכל יסתדר, שבת שלום ![]() עריכה: לאחר קריאת הלוג של יותם - במצב כזה שלקוח מאיים עלי, חוסם אותו באיסי, מסן, לא מוכן לענות לטלפונים ממנו, אך האכסון ממשיך לפעול עד תום זמנו כפי שהובטח בתוקפת החיוב. במידה וזה ממש מפריע לי, מקבל החזר כספי חלקי (לפי הזמן שנשאר לו) ועוזב, באותו היום.
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 08-09-06 at 14:05.. |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מותר רעה אחרי טובה, אסור טובה אחרי רעה...לדעתי... |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|