|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה עם לשים כמה פעמים בקבצים שלו ושלך אולי, שאם זה לא מזהה את הטקסט שם זה סוגר את המערכת? |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
נגיד אני פשוט נכנס לקבצי קוד מקור של המערכת של אורי שהוא הפיץ, מוריד את החלק של הבדיקה או של הרשיון או מה שזה לא יהיה וסוגר את העסק. ככה אני משתמש בזה כמה שבא לי ואין לו מה לעשות בנידון. אממ אורי, אני יודע שתומר עשה משהו עם המערכת שלו בשביל זה, הוא פשוט קידד את כולה עם מערכת שיש לו, אבל גיא טוען שגם את זה אפשר להפוך חזרה לקוד מקור, למרות שלא ראינו תוצאות.
![]() |
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() אבל יש תוכנה אחרת...שהיא דווקא טובה...http://www.ioncube.com/...לא השתמשתי, אבל גיא ממליץ עליה...וגיא יודע מה הוא מדבר... ![]() לה למשל, יהיה מאוד מאוד קשה לעשות decode. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אורי, המערכת חינמית או לא?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
תמיד אחד חכם יוכל לבטל את החסימה
אבל למשתמש הפשוט זה לא בידיוק יהייה קל כי פשוט אני לא רוצה שיורידו תזכויות במידה ואני מפיץ מערכת אז אני צריך דרך אכיפה |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
זה אפשרי אבל אני לא יודע איך..
אם אתה טוב בלמידה מערכות מוכנות.. תוריד את IPB תתקין בשרת שלך ותראה איך הם עשו את זה כי למיטב ידיעתי אי אפשר להוריד את הזכויות של IPB.. או פשוט תעשה תקנון כזה שהוא מאשר ישארו הזכויות ואם הוא חותם על זה ומוריד אתה יכול לתבוע אותו. לא נראה לי שמישהו ירצה בכך.
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אגב מה שמזכיר לי...למה שלא "תחביא" את השורה הזאת? כמו שIPB עשו (בערך...)....כמובן תצפין וזה... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אם אתה נותן למישהו סקריפט עם זכויות יוצרים אין לך אחוזי הצלחה רבים שהוא לא יצליח להוריד את הזכויות
אין מה לעשות |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
תצפין קובץ באיזה הצפנה.. נגיד קובץ של פונקציות משהו שהוא לא ידע שזה שם.. ותעשה בדיקה אם קוראים לפוקנציה.. אם לא אז תעשה DIE או משהו
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא יודע אם זה קיים בPHP אבל אפשר אולי איזשהו מנגנון של Reflection שיעשה את זה, ויאמת שפונקציית זכויות היוצרים נקראת.
מובן, שאפשר להעיף את המנגנון, אבל החכמה היא לתת לו כמה שיותר תפקודים, ולהפוך אותו למאד קריטי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|