12-10-06, 09:51 | # 1 |
חסום
|
בעיה ב Windows ...
אז יש לי מחשב נייד מסוג: HP Compaq nx6110
שיחקתי בוא וזה... עכשיו הלכתי אז כיביתי אותו.. ומאז שאני מדליק תמחשב הכל פועל. עכשיו יש את התחבר למערכת Windows שם משתמש סיסמה בלה בלה בלה... אני רושם תשם משתמש עושה המתן וזה... מערכת Windows אינה יכולה לטעון את הפרופיל שלך, משום שייתכן שהוא פגום. פנה אל מנהל הרשת. ואז שלוחצים אישור... זה רושם מערכת Windows אינה יכולה לחבר אותך מכיוון שאי-אפשר לטעון את הפרופיל שלך. ודא שאתה מחובר אל הרשת ושהיא פועלת באופן תקין. אם הבעיה לא נפתרת, פנה אל מנהל הרשת. DETAIL - מסד נתוני הרישום של התצורה פגום. לוחצים אישור וזהו תודה לכל העוזרים. |
12-10-06, 10:12 | # 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
1. מחיקה ויצירה של חשבון משתמש חדש לחלוטין. תוודא שאינך מוחק קבצים. 2. פניה למוקד התמיכה של מיקרוספוט (אם לא ניצלת את קריאות התמיכה) ולקבש לתקן ידנית אם אפשרי. בHP פחות יעזרו לך. |
|
12-10-06, 10:31 | # 3 |
חסום
|
1. איך אני ימחק?
יש לי רק חשבון 1. 2. המחשב לא על שמי. קיבלתי אותו מהבצפר ... אני בכיתה כתומ"ה..... אז אני לא יכול להתקשר... |
12-10-06, 11:55 | # 5 |
חסום
|
הם ישברו את הראש אבל אני גם ישבור את הראש עד יום שני.
זה מחשב שלי שקיבלתי מהבצפר כיתה כתומ"ה.. מחשב לכיתה תלמיד ומורה. לומדים עם מחשב. ויש לי שעורי בית שאני צריך לעשות.... ולא! זה נותן לי לרשום עוד פעם את השם משתמש והסיסמה. |
12-10-06, 13:51 | # 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
1. התחל->לוח בקרה->חשבונות משתמשים אשף ידידותי ידרך אותך ליצרת משתמש, תבדוק מה קורה איתו , עם עובד טוב תמחק את הישן. |
|
13-10-06, 00:38 | # 7 |
חסום
|
לא פועל.
לא משנה המחנכת שלי אמרה לי לחכות עד יום שני ושהטכנאי יתקן :||||||||||| עד אזזזזזזז :| במחשב הישן והנידח... |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|