|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
תודה רבה,
x^leader^x-כמו שאומרים, מטעויות לומדים אל תדאג אני ידבר יום ראשון עם אבא של חבר שלי הוא עורך דין אני יראה מה אני יעשה, כל עוד אין חוזה שאין החזר כספי הוא לא יכול לסרב להביא לי את הכסף לי יש את החשבונית של הבנק שהפקדתי |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אליהו, אני מקווה שהכל יסתדר לטובה.
יוסי השקיע הרבה כסף ומאמץ בעסק שלו, שהתחיל לפרוח ולהתקדם. וחבל שתהרוס לך הכל, ובדרך לעוד כמה אנשים. |
![]() |
# 5 |
אקס מנהל
|
למה נראה לך שהאבא העו"ד שלך הולך להתערב על 600 ש"ח שסוכמו בין שני ילדים בגילאי 13 - 15? אתה יודע כמה הוא יצטרך לשלם בשביל רק להגיש את התביעה הזאת? כמה שאבא שלך עורך דין, הוא עדין לא יכול להכתיב לבית המשפט מתי לטפל בתיק הזה, הוא יוכל לשכב שם שנים וישכחו בכלל לטפל בו, לבית המשפט יש דברים הרבה יותר חשובים מזה.
מה שאתה כן יכול לעשות זה באמת לערב את ההורים שלו במה שהבן שלהם עושה, אם הם הוגנים הם ישתפו פעולה, אם לא אז אכלת אותה. |
![]() |
# 6 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
אני התיעץ איתו מה לעשות בנידון, בנוסף אני ידבר עם ההורים של אליהו, (למרות שאני מאמין שאחרי שאליהו יראה את ההודעות שאני הולך לדבר עם ההורים שלו הוא ידבר איתם העצמו ויגיד להם שקרים), נראה מה נעשה כבר, יהיה טוב רק רציתי להגיד שSKYHOST נתנו לי ריסיילר עד שאני יראה איפה אני עומד כי השרת של אליהו שוב נפל ואני לא רוצה לאבד לקוחות, תודה רבה לכם Last edited by storing; 21-10-06 at 01:11.. |
|
![]() |
# 7 |
חבר על
|
מצער לשמוע
אני באמת בן 13.5 ואני חושב לפתוח חברת איכון בעוד 3 שנים משהו כזה ושהיה לי ידעבתחום ואני אהיה עסק מורשה לא בכיל כזה, ואני עוד רציני ובגר לגילי ולא סתם מישהו. בקיצור, תחכה קצת עם העסק שלך, זה עסק של ילדים גדוללים ![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
מוסר השכל טוב לעתיד,
בינתיים? הרי לא תוכל להגיע כאן לאיזשהו הסדר אמיתי, ממליץ לך לנסות להסדיר עניינים ולהוציא את המקסימום ממה שיש כרגע. |
![]() |
# 9 | ||
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
קודם כל - זה שאני איתו על אותו ייעודי לא אומר שאני חייב לחפות עליו.
דבר שני - אני לא יודע מה היה הסכם בינך לבין אליהו אבל אחריי שימוש של חודש וחצי אתה לא באמת מתכוון שהוא ייתן לך 600 שקל ויוצא שהתאחסנת בחינם. דבר שלישי - אף אחד לא הצמיד לך אקדח ואמר לך "או דדרים סרב או לא כלום". ההחלטה לפנות אל אליהו הייתה שלך ושלך בלבד. ובקשר לעניין של הגיל. אני עובד עם מחשבים מגיל 12. עובד עם כסף קטן וגם עם גדול (כל עוד אני יכול לספק את המוצר/ שירות) ובגיל ½13 התעסקתי עם סכומים הרבה יותר גבוהים מ-600 שקל ומעולם לא חזר אליי לקוח עם אותה בעיה. אני אומר שהבעייה אצלך.! הגיל לא משחק תפקיד אם כי חשוב מאוד לרושם ראשוני כל אדם היה מעדיף לדעת שכספו נמצא אצל אדם בוגר (לדוגמא 16-18) אבל , שוב, הבחירה הייתה חופשית. אני לא מכיר את ההורים של אליהו באמת שלא ולא יודע מה הוא "מספר להם" (כדברייך). אבל אני לא נושא הביקורת. לסיכום! - בקש ממנו החזר כספי חלקי. לדוגמא 400/450 שקלים אודות הזמן שכן היית מאוחסן וכן היה לך SSH וכן מכרת אחסון ושירותים נוספים אחרים. והרבה מנהלי חברות יסכימו איתי שחודש וחצי זה לא בידיוק ניתן לטאטא מתחת לשטיח.
|