|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
תגמור תסיפור וזהו , קח 450 שקל וזהו.
אם אין לו כסף לשלם לך בחזרה ? זה כבר משהו אחר. תתקשר לאבא או אמא הם יסדרו את העניין תאמין לי שהם יצעקו עליו ויהיה לו בעיות איתם , אבל אתה תקבל את כל הכסף שמגיע לך. |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
דבר ראשון, למה באמת נראה לך שתקבל את מלוא הסכום חזרה?
גם אם תקבל משהו, זה אמור להיות חצי. (שילמת 600 לתקופה X, עבר חצי זמן = חצי תשלום) דבר שני, בדיוק בגלל זה כל הלקוחות צריכים להיות חתומים על חוזה וצריך להיות מפורש במדיניות החברה (ב PUBLIC) שאין החזרים טיפ לעתיד. ועוד טיפ, דיי להיות כמו הקונה הישראלי הטיפוסי, מחפשים את הכי זול ובסוף נדפקים - באמת מפליא. ציטוט:
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.. במציאות שלנו בחודש וחצי אותו בן אדם יכול לפתוח חברה ו"למכור אותה" 30 פעם.. אנשים פה מחפשים רווחים של 1000 שקל בחודש.. וזה עוד במקרה הטוב.. |
|
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל אני לא מדבר על ההכנסות מבחינת או קיי קיבלתי X כסף על חבילה X ועכשיו נקנה וילה. התכוונתי שתקופת שימוש של חודש וחצי בחבילה מסויימת (במיוחד בגודל כמו שלא) זה לא דבר קטן. ולא משנה אם זה אחסון / ריסיילר / רדיו /כל דבר אחר. הוא נהנה ממנו והיה אמור לשלם על זה.! שישלם.!
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
21-10-06 10:04 EidaN לא הגיע הזמן לנעול?! לא ידידי.. לדעתי עד שלא תיכתב פה הודעה ע"י אחד מהצדדים אודות הגעה אל עמק השווה.
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני בינלאומי! ![]() |
|
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל כל עוד אין ביניהם חוזה חתום (או אפילו תקנון שהיה באתר באותו זמן) שאומר שאין החזרים כספיים אחרי X זמן - הוא זכאי להחזר כספי כלשהו. |
|
![]() |
# 8 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
לא הגיע הזמן לנעול?!
|
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
אתם נראה לא מבינים, היה לי אליהו הסכם כל שהוא ועדיין לא התחיל לי הריסיילר,
שילמתי 600 שקל (+100 שקל שהייתי צריך לשלוח לו) ל4 חודשים ועדיין נשאר לי 4 חודשים, וחוץ מיזה לא כל כך נהנתי, כל יום נופל לך השרת ואנשים רק מתלוננים, לא סתם ביקשתי החזר כספי |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אז מה בדיוק לא הבנו? |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|