|
|
|
|
# 1 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ככה הציבור מאמין שהשוטרים יתפסו אותו!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332880,00.html עכשיו יש סיכוי לא רע משהו כמו 50 50 שיתפסו אותו, אבל סביר להניח שיתפסו אותו מת. אף אחד לא רוצה שידעו איך ומי עזר לו, וגם יש פרס נחמד בדרך. או שפשוט מדובר על רשלנות משטרתית, פשוט וקל. ואז גם לא ירצו שהוא ידבר הרבה... אבל מעניין, הוא יכול להתלבש כמו אישה או חסיד, זה לא דורש הרבה מאמץ. וזה מסתיר את הזהות שלך מעולה, אז תסתכלו טוב ברחוב כי אין לדעת מי מאחוריכם .. חח יבגני Last edited by eur2; 26-11-06 at 23:38.. |
|
|
|
# 2 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 3 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
אני בספק אם אני הטיפוס שלו...
|
|
|
|
# 4 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
רואים? כל מה שמביאים לארץ פחות שווה. אה, ומסתבר שלא צריך להיות מייקל סקופילד כדי לברוח. אני הייתי שולח משלחת חיפוש ליוטה! |
|
|
|
|
# 6 | |
|
Rar.co.il
|
ציטוט:
|
|
# 7 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ספורמן? חיקוי עלוב של סופרמן?
אם זה היה מאורגן (כלומר רוב הסיכויים תוכננה גם דרך מילוט מהשטח ה"חם", כנראה ע"י רכב בנקודה מסוימת.), הוא יכול להיות בכל מקום בארץ. אם לא, כנראה באיזור (אולי טיפה דרומה). |
|
|
|
# 8 |
|
Rar.co.il
|
גם אם זה היה מאורגן לא נראה לי שבתוך כמה שעות הוא נסע בכל האזורים של ת"א אל אזור השרון וחזר לתל אביב. או שאנשים מדמיינים או שמישהו עוזר לו בגדול...
|
# 9 |
|
הוסטסניון
|
מה פתאום?!? הוא לא סופר מן ! הוא בנאדם רגיל...רק שיש לו המון המון המון פיצולי אישיות ^^
|
|
|
|
# 10 |
|
חבר על
|
החיפושים של המשטרה די עלובים, אצלי בחולון לפחות.
אני יושב בתחנת אוטובוס, כל כמה דקות עוברת ניידת...השוטרים בקושי מסתכלים.. אבל לא משנה. לדעתי צריך לארגן מסיבה לנערות צעירות בלבד.... ואז לחכות... לקחת כמה שוטרים נמוכים, להפוך אותם לכוסיות ולהסוות במסיבה...ואז לחכות..... חוצמזה, עוד משהו שאני חושב, לכו תדעו מה באמת שירותי הבטחון עושים? אני למדתי שהמדינה אומרת (בכלי התקשורת והכל) מה שהיא רוצה שהציבור ידע, מה שהיא רוצה שכולם ידעו מאינטרסים שלה. אני בטוח שיתפסו אותו....עד אז...החברה, האחות והאמא לא יוצאות בלי ליווי.
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|