|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בASP.NET זה מובנה. אם אין את זה בPHP, הייתי ממליץ לעבוד פשוט בצד לקוח ועם קצת AJAX. בפשטות זה הולך ככה - לפני העלאת קובץ מנסים לגלות את מהירות הההעלאה של המשתמש ואת גודל הקובץ שרוצים להעלות, ולפי זה יוצרים Progress Bar שמתעדכן בצד לקוח. כשההעלאה מסתיימת בשרת, המידע יועבר ויסתיים גם הפרוגרס באר.
|
![]() |
![]() |
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ב ASP יש אוביקט שמאפשר לעשות העלאת קבצים עם באר תהליך..
(אוביקט שעולה כסף(כמו כל האוביקטים ב ASP)), זה העלאת קבצים, רק שיש בו בנוסף פונקציה שמפשרת להראות כמה עלה וכו..(זה לא ממש קשור, אבל הוא שאל במה יש, אז עניתי ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
יש אפשרות לעשות את זה ב PHP
# 4 |
חבר על
|
אפשר בjs (לא כל כך יודע איך)
ואפשר בפלאש. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר ב PHP
הצגת פס התקדמות אמיתי כשמעלים קובץ גדול זו בקשה שכיחה, אבל די בעייתית ליישום ב-PHP מכורח דרך הפעולה של העלאת קבצים. קיים טלאי ל-PHP 4.4 ו-5.0 שמאפשר את ביצוע המטלה הזאת, אבל הוא דורש שינוי בקבצי הליבה של PHP והידור מחדש. לפני חודשיים בערך טלאי דומה הוסף לענף של PHP 5.2 שמבטל את הצורך בשינוי קבצי הליבה של PHP, אבל בכל זאת יש צורך בהתקנת הרחבה נוספת המקור http://blog.bitflux.ch/archive/2006/...r-php-5-2.html דוגמה http://php5.bluga.net/UploadProgressMeter/demo.php נילקח מפורום פרש |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אפשר לעשות את זה בפלאש וזה מאוד פשוט לדעתי...
הקובץ פלאש מקבל ב GET את הגודל של הקובץ ואת המהירות ומחשב.. ולפי זה הוא גם מעלה את אורך הבאר..
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואני לא חושב שיש לך דרך ממשית לבדוק מהירות של משתמש... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
וצריך גם לסדר את ההעלאה שתהיה ב- AJAX
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אני לא מחפש אם מהירות העלאה .. חשוב לי כמה זמן נשאר לסיום .. אם אחוזים וזהו ..
לא יותר
# 10 |
חבר בקהילה
|
וצריך לקבל את הנתון הזה מאיפשהו
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|