|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
כן בדיוק
יש לי מחשב ישן סתם חיברתי איתו והכל לאינטרנט יש לי 3 מחשבים בבית אחד חדש שלי ועוד אחד שלי ישן יותר הכי ישן פנטיום 3 אז אני אם אני מתקין לינוקס וכו' אני יכול לגרום לו לתפקד כמו שרת יעודי רק עם פס של הבית כאילו שזה יהיה איטי אבל בכל מקרה הכל יעבוד כמו באמיתי? ויש איזה מדריכים לכל הנקסטים? או מקומות להוריד את כל התוכנות שצריך אני יודע לינוקס ועוד כמה תוכנות ששמים למטה בכל עיצוב הוסטינג אז:\ |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
אין בעיה חוץ מלינוקס איזה תוכנות עוד צריך?
אני לא צריך שאנשים ישתמשו בזה אולי רק אני מהמחשב הזה כדי לראות שפועל ואין בעיות וזהו דרך אגב לינוקס היא גם מערכת הפעלה כאילו אפשר להשתמש בה כמו בWINDOWS למה כל איזה שבועיים אח שלי הורס לעצמו את המחשב ומשתמש בישן אפשר לגלוש שם והכל? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
גם לחבר
את רכיבי החומרה בשרת נכון גם לדעת לחבר את הכבלים בחווה נכון זה כול שרת מי כול תוצרת שהיא וזה גם אפשרי במקום ווינדוס תתקין לינוקס בעיברית ותתחיל לעבוד
# 4 |
אקס מנהל
|
אין מדריך מדוייק לתחזוק שרת.
תחזוק שרת מתחלק לכמה תחומים, אפשר להתמחות רק בתחום מסויים של תחזוק, לדוגמא: אבטחה. הרצת שרתי רדיו, משחק וכדו' אינה תחזוק שרת אלא הרצת תוכנות פשוטה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
כן אני דיי טוב במחשבים
מבין הכל מהר וכו' אבל בכל מקרה חרשתי על גוגול לא מצאתי איזה משהו מיוחד חוץ מ VPS לתקופת ניסיון איך למדתי פוטושופ הורדתי את התוכנה והתחלתי לשחק ולקרוא מדריכים פה ושם HTML בכלל למדתי את הרב מקודי מקור של אתרים וקצת מSIGALL אבל איך להתחיל ללמוד את זה אין לי איך לשחק אם זה או לנסות לקרוא על יבש מדריכים כן עוזר אבל לא נראה לי שבעל חברה יתן לי לנסות להריץ אצלו כבר שאלתי מספר אנשים טוב אם מישהו רוצה קצת לעזור אחד על אחד ולהגיד איזה תוכנות להתקין על המחשב הישן שיתפקד כמו יעודי מוזמן להגיד |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה יכול להוריד לינוקס ואפאצ'י שזה הבסיס או לחלופין להתקין IIS על ווינדוס
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מכונה וירטואלית על מחשב בה מותקנת לינוקס, שם אתה יכול לנסות כל מה שבא לך.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
טוב אני אני יתקין מחר לינוקס
ונראה משם לאן אני מתקדם (מחר יש לי מבחן בהיסטוריה אז היום אני חורש |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|