15-12-06, 09:56 | # 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש לך הרבה שגיאות, אתה יודע לעבוד עם ראנדום? בקוד הראשון זה נראה שלא - אח"כ סידרת את זה והסתדר לך.
שנית, אחרי כל IF, אתה פותח סוגריים מסולסלות וכשאתה מסיים אתה סוגר את הסוגריים, נכון לגביי ELSE, אתה פותח סוגריים מסוסלות, ושאתה מסיים את הקוד אתה סוגר. מה ניסית לעשות? לבדוק אם מספר + מספר = ? מזה המשתנה toza? הגדרת את A ואת B? לא ברור =\ |
15-12-06, 11:41 | # 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הספר לימוד בלבל אותי לכן בהתחלה הייתה את השגיאה של הרנדום, אחרי זה הבנתי מה אני צריך לעשות. toza הוא משתנה שקולט את התוצאה שמשתמש התוכנית כותב עבור התרגיל שנוצר עם הרנדומים. עכשיו יש לי בעיה אחרת, דבר ראשון העברתי את זה ל switch case בשביל שיהיה לי יותר נוח ויותר מסודר, והוספתי את 2 הדרגות קושי האחרות (דרגה 1= מספיר חד ספרתי, דרגה 2=מספר דו ספרתי ודרגה 3=מספר תלת ספרתי). הבעיה היא כזאת, כאשר אני בוחר בפעולה A ובדרגה 2 או 3, והתוצאה נכונה אני מקבל 3 פעמים את הפלט , good. ואם התוצאה לא נכונה אני מקבל 3 פעמים את הפלט של התיקון. להלן התוכנית: קוד:
/* * */ public class test { public static void main(String[] args){ char finish, peola; int darga, suma=0, sumb=0, sumc=0, randoma=0, randomb=0, toza=0; peola=IO.readChar ("press peola"); darga=IO.readInt ("press darga:"); switch (peola){ case 'A':if (darga==1){ randoma=0+(int)(Math.random()*11); randomb=0+(int)(Math.random()*11); IO.write(randoma); IO.write("+"); IO.write(randomb); IO.write("="); toza=IO.readInt ("tozaa:");} if(toza==randoma+randomb){ IO.writeln ("good"); suma=suma+5;} else IO.writeln ("not good, the tozaa="+(randoma+randomb));} if (darga==2){ randoma=10+(int)(Math.random()*101); randomb=10+(int)(Math.random()*101); IO.write(randoma); IO.write("+"); IO.write(randomb); IO.write("="); toza=IO.readInt ("tozaa:");} if(toza==randoma+randomb){ IO.writeln ("good"); suma=suma+5;} else IO.writeln ("not good, the tozaa="+(randoma+randomb)); if (darga==3){ randoma=100+(int)(Math.random()*1001); randomb=100+(int)(Math.random()*1001); IO.write(randoma); IO.write("+"); IO.write(randomb); IO.write("="); toza=IO.readInt ("tozaa:");} if(toza==randoma+randomb){ IO.writeln ("good"); suma=suma+5;} else IO.writeln ("not good, the tozaa="+(randoma+randomb));} } Last edited by nanadav; 15-12-06 at 11:49.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|