01-05-07, 00:04 | # 51 | |
חסום
|
ציטוט:
ב.העסקה נסגרה עם אבא שלו. ג.כנראה לא הבנתם,אף אחד לא סגר לו את החשבון,אף אחד לא הקפיא לו את החשבון. ד.שיננו לו ססמא לאדמין,כי הוא איחר בתשלום,וכדי שלא יפתח עוד משתמשים עם SSH. ה.אף אחד לא פרץ לו לחשבון,הוא נתן את הססמא למישהו. ו.**צונזר - אתה רוצה להזכיר לי איך זה קשור? כביסה מלוכלכת מחוץ להוסטס** שבוע טוב |
|
01-05-07, 00:06 | # 52 |
משתמש - היכל התהילה
|
גם לי היה קטע עם אבי בזמנו שהוא לא עונה לטלפונים ואני מאמין שאז היד שלו לא הייתה שבורה.
ודי כבר עם התגובות "מה לא יכול להיות! זו חוצפה לפתוח את הפוסט! תתעוררו, הבן אדם רשם מנקודת מבט שלו ולא שתעירו לו לא לפתוח את הפוסט ולהיות חוקר משטרתי כדי שיוכיח לכם שעשה את זה. הוא ניסה לתפוס את אבי בכל דרך אפשרית, אבי לא חזר, סוף הסיפור. בתור אחד שהיה בסרט הזה כבר והפסיד גם כסף, כנראה אבי דואג לאינטרסים שלו בלקוחות גדולים או בלקוחות שלא עושים יותר מדי כאב ראש. מי שיחפש את הפוסט שלי בעבר, יבין טוב טוב על מה אני מדבר. אבי לא טלית שכולה תכלת. יום טוב.
01-05-07, 00:13 | # 53 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
shlomi_1,
קיבלת אזהרה. (השלב הבא הוא הגבלה) אתה משחק איתי משחקים? מי לא יגיב כאן יותר? אדון שלומי שהוגבל בגישותיו. loads וPro-Host.co.il, את הכביסה המלוכלכלת ביניכם תשאירו מחוץ להוסטס, זה לא דיון אישי ואתם לא מגיבים כאן על כל תגובה כרצונכם. ראו זאת כאזהרה אחרונה. הודעות של סנגוריה אחד על השני/ הודעות שנכתבו יותר מפעם אחת (כפוליות של הודעות)/ דו שיח שלא קשור לביקורת וכביסה מלוכלכת בין משתמשים הוסרו. אזהרות מתחילות להתעופף פה מההודעה הבאה שעוברת את הגבול. |
01-05-07, 07:43 | # 54 |
חבר פורום
|
אתה יודע מה הבעיה אור?
זה לא משנה של מי השרת אתה מכרת למישהו גישות SSH והוא פתח שרתי משחק זה אשמתך! כמו הדוגמה שהבאת עם הפורץ אם תשאיר דלת פתוחה ולא תהיה בבית זה בדיוק מה שעשית פה? הבאת את זה על עצמך! לא מוכרים גישות SSH ! |
01-05-07, 10:04 | # 55 |
חבר בקהילה
|
אם אבי לא עונה באותו רגע הוא חוזר אליך ומטפל בבעיה ואם יש בעיה בשרת יודע לפצות אותך בשרת טוב יותר פי 2 אם לא 3 !
אז תחשוב לבד .. זה שאתה מריץ שרתי משחק על שרת שהוא לא שלך וכל השרת שקיבלת הוא בעיקרון לא שלך כי לא שילמת על השרת כולו אלה על חלק ממנו ואתה מריץ שרתי משחק זה בעה שלך אני במקום אבי הייתי מקפיא לך את החשבון וזהו.
01-05-07, 10:12 | # 56 |
אקס מנהל
|
שאלה, נחתם חוזה בין אור לבין אבי לגבי מה מותר לו להריץ? אם לא אז אור לא עבר על שום חוק ומבחינת אור הוא משלם את הכסף לפי מה שנדרש ממנו (זה שהוא מאחר בתשלום זה משהו אחר, אם אבי ויתר לו עד עכשיו הוא לא יכול להפיל הכל על זה, כי הוא יודע שהוא יקבל את התשלום במוקדם או במאוחר).
כל עוד שוכר השרת משלם על השרת, הוא שייך לשוכר מהבחינה החוקית וההגיונית. |
01-05-07, 12:24 | # 57 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|