|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
לפני הכל יש גם פעמים שמנהלים שמנסים לעקוץ או להעליב והם חושבים שהם גדולים עלינו (המשתמשים הרגילים) ושאתה מנסה להחזיר להם (מעצבים מנסה להחזיר לא סתם) אז זה עובר לאזהרה או באן לא מוצדק.
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Whatever
|
ציטוט:
להגיד פה ש"המנהלים מנסים לעקוץ" ו"המנהלים עושים בעיות" לא אומר לנו הרבה.
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כל מנהל חבר של זה וזה ולא יקרה כלום אם מנהל יקלל או יעליב מישהו (למרות שאתם חושבים שמישהו מדווח אף אחד לא ידווח) |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Whatever
|
ציטוט:
קומבינות? צר לי, אבל אם יש כאן מנהל שעושה קומבינות - הוא לא מנהל כאן. ובהמשך למה שאמרת לגבי העובדה שכל מנהל כאן חבר של מישהו והוא לא מזהיר - חחח, אתה יכול לסמוך עלי שלא.
![]() |
# 5 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
אז חבל לי קודם כל. אנחנו ההנהלה עושים פה את מרב המאמצים כדי שמקרים כאלו לא יקרו, ומאמינים שבחרנו אחרי סינונים רבים באנשים הנכונים לניהול ושהם רק יגדילו את הוסטס למעלה. אם ראית פעם מנהל מתנצח על משתמש (או עליך), הדרך הפשוטה היא לשלוח לי (או לדניאל/ אלמוג) אימייל ואנחנו מבטיחים לטפל בזה. אם זאת עוד דרך להתלונן על שיטת הניהול שלנו (נוקשה אולי לעומת קהילות אחרות), אין על זה מו"מ יש לנו את השיקולים שלנו. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי
|
למתלוננים,
בהוסטס יש מע' מאוד מסועפת להגן עליכם - המשתמשים, ידוע לנו שלא כל המנהלים תמיד צודקים, בדיוק כפי שלא כל המשתמשים תמיד צודקים. כל נושא של כל תלונה נבדק לגופו לפחות ע"י כל החברים בהנהלה הגבוהה, במידה ואנחנו מוצאים פגם בהתנהגות של מנהל, אנחנו שואלים אותו על הנושא - ובמידה והמשתמש צודק, המנהל מטופל בהתאם לשיקול דעתנו. אני יכול להבטיח לכם שיש רק חוק אחד בפורום - למנהלים ולמשתמשים, המנהלים לא עובדים על סט אחר של חוקים ולראיה, כבר קרו מקרים שמנהלים ירדו\הורדו מניהול עקב תלונות של משתמשים. בכל אופן, כפי שאמרתי..גם אנחנו יכולים לטעות, מה שאומר - שיכול מאוד להיות שפשוט הפניה שלך "התפספסה", פשוט שלח את פנייתך בשנית, כפי שאמרתי - היא תענה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
אני חדש פה אני מקווה שאני רק יהנה וילמד מהפורום =]
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
יתכן מצב שהפורום נהפך להיות מקום של השמצות, התנשאות ..
וכל זה נובע ממה ? יש לך מושג ? מהניסיון הדיי צולע לפי דעתי, לדבר בצורה גבוהה, כל אחד חושב פה שהוא יותר חכם מהשני . כולם פה בעלי תואר ראשון, שני, שלישי וכו' .. למדעי הפלאפל . לפי דעתי, הפורום נשאר סגור בקוד התנהגות מאוד לא אמיתי וכנה, אני מאמין שיי פה הרבה אנשים, שהיו רוצים להגיב אחרת מאיך שהם "מחוייבים" להגיב כאן . דבר שהביא ליצירת הנושא הזה "אדם לאדם זאב" . כל ההעמדת פנים הזאת לא יוצרת כלום מאשר טינה, וליגלוג . ואני זוכר את זה עוד מהתקופה שהייתי פעיל \ מנהל כאן . אבל שיהיה, נקווה שזה יעבוד (?) אבל לא יפתור את הבעיה לדעתי. בהצלחה לכם חבר'ס .
# 9 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אף אחד לא דורש מהמשתמשים להיות אבן שושן מהלך, כן דורשים מהם להתנהג כמו בני אדם. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
לא הבנת אותי נכון .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|