|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | ||
|
אחראי פורום
|
ציטוט:
פותח האשכול ביקש את הדעה שלי לגבי העסקים שציין. אני הבעתי את דעתי רק על וויטסקרין(?) בדבר הוירוס, וציינת שאת האחרים אני לא מכיר. נחשבים לחדשים - סיבה לכך שאני לא מכיר אותם, וזה לא שאני לא צודק...(שוב, חדש זה דבר יחסי מאוד, אני לא שולל חדשים ואף טוען כי יש הרבה עסקים חדשים שיותר טובים מהרבה וותיקים). ציטוט:
וממ אישית הווירוס הפריע לי...בגללו הייתי צריך לעשות שחזור מערכת (XP) ולהתקין אנטיוירוס מחדש (וגם לגבות דברים שהצטברו במחשב שלי מהריסט האחרון לפני השחזור שזה היה לפני שבועיים +-...בזבז לי סביבות השעה). בכל מקרה, לפותח האשכול, אני ממליץ לך לנסות חודש אצל אחת מהן, יהיה טוב תמשיך, לא? פנה לאחרת. המשך יום נעים.
|
# 2 |
|
חבר בקהילה
|
קיריל תוריד את זה לבנתים עד שתתקן כדי לא ליצור מצב של אי נעימות
![]() |
|
|
# 3 |
|
Permanently Banned
|
אני לא ימליץ על גולד הוסט כי אני עובד שמה, אבל אני מכיר את גיא והוא אחלה בנאדם!
על וייטסקרין אני לא יכול לאמר לך כי אני לא מכיר - אבל גם קיריל נשמע בנאדם אמין . שיהיה לך בהצלחה במציאת אחסון לאתרך. |
|
|
# 4 |
|
חבר וותיק
|
כל החברות אחלה, בהצלחה!
# 5 |
|
הוסטסניון
|
מכיר רק את וויטסקרין וגלד הוסט אז אני ממליץ עליהם
![]() שיהיה בהצלחה. |
|
|
# 6 |
|
מנהל ראשי
|
מצחיק,
אני חושב שחצי מה"ממליצים" מעולם לא השתמשו בשירות של אף אחת מהחברות, ממליץ לך לקחת המלצות מאנשים שהתנסו בשירות לפחות חודש. |
|
|
# 7 |
|
חבר בקהילה
|
הם ממליצים מהכרות עם מנהל העסק
תשים לב יש כאלו שממליצים על הבנאדם ולא על השירות כי הם לא התנסו בשירות אבל מכירים את הבנאדם שמספק את השרת |
|
|
# 8 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל במקרה שלי אני לא לקוח של וויטסקרין מספיק זמן כדי להמליץ.. אבל בכמה ימים שאני איתה ובקשר שיש לי עם קיריל ב ICQ אני מבסוט.... ביקורת נוקבת יותר אני אתן בתום החודש הראשון . |
|
|
|
# 9 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תעשו טובה הוא צודק 100% בנוגע לכך שמי שיכול לחוות את דעתו על חברה מסויימת זה מישהו שקיבל שירות . יום טוב. |
|
|
|
# 10 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תאמין לי שהייתה קונה מבנאדם שהוא זהב עם איכות שמספיקה מאשר עם בנאדם שהוא חרא ולא מתייחס אין שירות וכלום אבל השרתים שלו הכי טובים בעולם |
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|