|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אנחנו מדברים פה על קידום לעמוד הראשון.
אם הוא לא מבטיח קידום לעמוד הראשון אז 1000 דולר זה בטח ובטח לא שווה. איתי, כמה פעמים שלחת הצעות מחיר? כמה לקוחות קידום יש לך? לפי מה אתה כותב שזה לא יקר? אתה יודע מה המחירים של החברות המובילות בתחום? אשמח לתשובות. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
כמה אתה אישית היית לוקח אם לקוח היה מבקש שתקדם אותו לעמוד הראשון במילה "חינם"? (נניח שהאתר של הלקוח יחסית חדש ולא מותאם למנועי חיפוש)
|
![]() |
![]() |
# 3 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
טל, מסתבר שאתה ממש לא מכיר את המחירים שלנו.
לא כדאי לדבר לפני שמבררים את כל הפרטים.
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא מתכוון להוכיח ולהסביר לך איך אני יודע, אני פשוט יודע. גם אם ניר שי יבוא עכשיו ויגיד שזה לא נכון, עדיין לא אאמין כי אני יודע בוודאות מה טווח המחירים שלהם לביטויים הרבה יותר תחרותיים. תן לי קרדיט שאני יודע. אני אף פעם לא כותב דברים שאני לא יודע בוודאות. בנוגע לזה שאמר כמה אני הייתי לוקח - אני לא נותן מחירים ככה בפומבי (וכרגע גם לא בפרטי). בנוגע לזה שאמר שתוך 3 שבועות הוא בעמוד הראשון - פחות דיבורים, יותר מעשים. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אשמח לקבל פה גם הצעות מחיר וגם הערכות מחיר
והאם כדי לפרסם במודעות ממומנות של גוגל? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
1000דולר לעמוד ראשון?
תן לי שבועיים-3 אתה בעמוד ראשון בלי בעיה... הבעיה זה המקומות1-2-3... לדעתי 1000 מוגזם... אני מקדם מתחיל קידמתי כמה מילים בעבר ועכשיו יש לי עוד אתר לקידום... אם אתה רוצה לקדם במחיר זול שלח פרטית(תשלם לי רק אחרי תוצאות) |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Winner
|
אם אתה רוצה מחיר סביר , ואפשרות לתשלום רק אחרי שיש תוצאות צור קשר בהודעה פרטית
|
![]() |
![]() |
# 9 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אני לא יודע לאיזו תקופה המידע שלך מעודכן, אני יושב עם ניר בפגישות ואני יודע על אילו סכומים מדובר.
אתה לא בכיוון טל. בכל אופן זה וויכוח מיותר.
# 10 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אני חושב ש-500$ לחודש זה בכל לא יקר למילה "חינם", זוהי מילה תחרותית, לפי מה שנראה לי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|