הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
11-04-08, 13:27 | # 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש תכנת PHP, בעל יכולות גבוהות ותיפקוד טוב באתגרים.
דרוש תכנת PHP מנוסה לפיתוח סקריפט קטנטן וקצת מסובך.
בעיקרון העניין הוא כזה: אני צריך סקריפט שיכנס לפה: http://www.mididb.com/ ויכנס לכל הקטגוריות שיש למעלה: ROck,POP,RAP וכל אלה. עכשיו בכל קטגוריה יש רשימה של להקות וזמרים..כשנכנסים לזמר או להקה יש רשימה של השירים שלו.. בוא נקח לדוגמא: נכנס לקטגוריה Rock ושם נכנס ללהקה: 10cc שם נמצא רשימה של קבצי MIDI להורדה (Download Free Amateur 10cc MIDI Files, מתחת לזה.) עכשיו אני צריך שהסקריפט.. יכניס למסד כל שיר,מכל להקה,מכל קטגוריה שיש שם בצורה כזאת קוד:
ID | ARTIST | SONGNAME | FILENAME | GENERE --------------------------------------- 1 | LENNY KRAVITZ | FALL IN LOVE | Fall_In_love.mid | ROCK + בונוס אם הסקריפט יהיה מוכן לפני הזמן שינתן. לפרטים נוספים\הסברים: EMAIL: Yahav.Shasha@gmail.com MSN: Yahav.Shasha@gmail.com |
17-04-08, 23:37 | # 4 |
חבר בקהילה
|
א. המחיר שלך מצחיק... (אני לא רעב ללחם וגם אפליקציה כזאת שווה קצת יותר (מה גם שהדולר נמוך היום))
ב. לא נראה לי אפשרי לעשות את זה... (לדעתי תצטרך לעשות את זה באופן ידני) ויותר יעיל לעשות טבלה עם שמות זמרים... שבהם יהיה id ולאיזה סוג מוזיקה הוא שייך רוק פופ ולעשות עוד טבלה של שירים שיהיו משויכים לטבלה שהזכרתי קודם לפי הid של הטבלה שהזכרתי קודם בהצלחה! |
17-04-08, 23:41 | # 5 |
חבר בקהילה
|
אפשרי בהחלט...ואם היה לי זמן גם הייתי עושה זאת בעצמי חבר. [=
וזאת ממש ממש לא אפליקציה רצינית..(עבודה של כמה שעות.) בכל מקרה אני פתוח להצעות מחיר. MSN: Yahav.Shasha@gmail.com |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|