|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רק פירסמתי את האמת, אני לא מלאך אבל אתה מניאק! אתה יכול להמשיך לשקר כמה שבא לך, זה לא מפריע לי באמת שלא... לגבי תביעה אתה מדבר כמו ילד קטן כי זה לא נחשב לעילה אפילו... ואם עורך דין כל שהוא יחליט ללכת עם טיעון כזה אני ישמח לראות... ואל תגיד שאדם אמר עליי שאני בחור טוב כי אני יודע בדיוק מה הוא אומר עליי באחורי הגב... זה הסיבה שהפסקתי לדבר איתו, אין טעם... מיותר. ובנוגע לעומרי אין לי מושג בכלל שאיימת עליו אם איימת עליו, אני יודע מה אמרת לסלביק עליי. אני אישית סיימתי להגיב כאן, מצידי אתה יכול לראות עד סוף העולם באמת שלא מעניין אותי ושאני לא ישכח, בנוגע לרוני שהיו בעיות ואני מודע שהיה בעיה בשרת בIPT בשהותקן ברמת קרנל ולא הצלחנו להוציא אותו משם.. וזה גרם לנפילת שרתי רדיו, אבל בכל פעם ברוני התקשר לא משנה אם הייתי בבית ספר או בשיעור פרטי תמיד עניתי לו והלכתי הבייתה אפילו בזמן שיעורים בשביל להפעיל אותם מחדש. כנ"ל עוד הרבה לקוחות .. אתה יכול להגיד דברים מבלי לגבות שאני לא עוזר! |
|
![]() |
# 2 |
חסום
|
אדם פונטה לא אני לא
חח אני אומנם לקוח שלו אבל אני לא אדם אני איציק שוקרי. שוב פעם אין לי כלום נגדך יבגני ואני לא חושב שגם לאדם יש... מה בכלל אדם קשור לנושא זה שרבת עם יוסי מה אדם קשור לא ממש הבנתי Last edited by 911fm; 16-11-05 at 16:27.. |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מה שאדם אומר עליי זה לא קשור לביקורת ואין לי שום דבר נגד אדם באמת שלא, רק חבל שהוא מדבר עליי מאחורי הגב, אם הוא רוצה שיפנה אליי בפרטי אני יסביר לו בדיוק מה הבעיה במה שהוא אומר עליי. |
|
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
ואם היית אדם פונטה לא הייתי נותן ביקורת על חברה אחרת שחוץ מדי הוסט גם לינוקס סרב נותנים לנו שירות. אז אני לא יודע מי אתה ואיך הגעת לזה אבל אם יש לך עניין עם אדם תפתור אותו איתו אתה יכול ליצור איתו קשר אני יגיד לו אפיל ושיצור איתך קשר. |
|
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל ממש דומה, ואני לא היחידי ששם לב לזה... שים לב. בכל מקרה אם אדם רוצה לדבר איתי אני התחבר למסנג'ר שישלח לי הודעה בסביבות הלילה אני יהיה מחובר אחרי שאני יסיים ללמוד, כי מחקתי את כל המשתמשים במסנג'ר היו יותר מידי... |
|
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ובקשר לזה שאדם לא אמר כלום על יבגני אז תיקרא את החלק השני שספי אמר ואל תעתיק רק את החלק הטוב.... בכל מקרה גם אם אתה אדם או לא,זה לא מעניין אותי. |
|
![]() |
# 7 | |
חסום
|
אגב יבגני
אדם ליכלך עליך? וואלה אני רואה הפוך מיזה ציטוט:
ואמר את זה מאחורי הגב שלך אבל מילים לטובה. צר לי לפחות זה מה שאני מבין ממה שיוסי אמר. |
|
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 |
חסום
|
אין בעיה אני מכבד את זה
|
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
וואלה זה לא אדם פונטה זה איציק הוא מנהל של רדיו סנטר.
ועם כבר אדם פונטה הנה תגובה ממנו על מה שקורה כאן: יבגני אין לי מושג על מה אתה מדבר ואם זה ההוקרת תודה אחרי כל מה שעשית בשבילך אז שיבושם לך אני מעולם לא אמרתי עליך שום דבר רע אם אתה רוצה דבר איתי או שאפילו תקשר אליי ואתה יודע תמספר שלי אותו מספר לא החלפתי אותו. -------------- ותגובה ממני: אני קורה תתגובות, ואני ממשיך להזדעזע, פשוט בושה, ורק לפי רמת הדיבור .. רואים שיוסי בנאדם יותר עם שכל על הראש ממך . |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|