|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואתה יכול לנקוט כמה צעדים בסיסיים ולשכור מישהו שמתעסק באבטחה, זה שאף פעם לא תדע אם אתה מאובטח ב-100% לא פוטר אותך מלאבטח את השרת. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
מה שאריה הציע לך זה ה-פתרון, ככה המאבטח יוכל לצאת על הבנאדם הזה ומשם השמיים הם הגבול.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
חייבים למצוא פתרון יותר טוב.. כי כל ילד מרגיש חופשי להפעיל תוכנות ובעלי העסקים צריכים לסבול
# 4 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אם אתה לא רוצה לאבטח יש לך שתי אפשרויות:
1) לצאת לטייל בשרת יחד איתו. 2) להוציא את האיפי שלו וללכת להגיש תלונה במשטרה.. ( סביר להניח שלא באמת יתייחסו אליך אבל זאת אפשרות)
# 6 |
הוסטסניון
|
הפתרון כבר נכתב פה.
פשוט לאבטח את השרת. אני מאמין שאריה יוכל לשדך לך מישהו מקצועי, שיגרום לכך שגם "עם התוכנות שהילד מפעיל", הוא לא יצליח לפרוץ לך לשרת.
# 7 |
חבר וותיק
|
2 פעולות
1.כמו שאמרו למעלה,אבטח את השרת בצורה טובה יותר (יש המון מאבטחים לדברים האלה,מצא אחר שאתה סומך עליו ותעבוד איתו) 2.קח את הIP שלו מהלוגים של השרת ופנה למחלקת עבירות מחשב במשטרה (טל: 9187475 - 08 פקס: 9187435 - 08) .,הם כבר יטפלו בבחור (מניסיון,הם שלחו מכתבי אזהרה ואיימו במעצר,והבחור לא עשה זאת שוב)
# 8 |
חבר וותיק
|
אני פניתי למשטרה.
כל מה שצריך לעשות זה להתקשר למספר שרשמתי בהודעה הקודמת שלי,לומר את הIP של הפורץ ושל השרת והם כבר יטפלו בזה. לכל עזרה שלח לי הודעה לפרטי.
# 9 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואם שמת לב בהודעה הקודמת שלי המלצתי לו למצוא מאבטח,חוץ מהשיחה למשטרה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|