14-08-08, 12:30 | # 1 |
Permanently Banned
|
קבלת קישורים ? טוב או רע
שלום =]
כחלק מתהליך ההתמחות שלי בקידום אתר אני נתקל בכל מיני בעיות. הראשונה (פתרתם לי אותה) היא תצוגת הקישורים בגוגל. עכשיו יש לי שאלה חדשה. האתר שלי באנגלית (Proxy) ואני לא בטוח אם כדאי לי להחליף קישורים גם עם אתרים בעברית. זה יפגע בקידום? יועיל ? לא ישפיע? מה זה יעשה לי? |
14-08-08, 12:55 | # 3 |
Permanently Banned
|
|
14-08-08, 12:58 | # 4 |
Winner
|
על מה הדעות חלוקות?
קישורים יכולים רק לעזור. אחרת הייתה דרך לפגוע במתחרים שלך בקלות ע"י הוספת לינקים עליהם ממקומות שיפגעו בהם.
14-08-08, 18:56 | # 5 |
חבר על
|
לפי מה שהבנתי גוגל ישראל מפגר ב3 שנים מגוגל העולמי לכן כ-ל לינק יעזור.
אבל אני לא כל כך בטוח החלפתי לינק עם מערכת קישורים אוטומטית וירדתי בתוצאה... ככה שאני בכלל לא בטוח. |
14-08-08, 19:36 | # 6 |
חבר בקהילה
|
גם אני עכשיו מתחיל בקטע ולפי מה שכתוב בספר Traffic Booster העברי אם לא משגיחים ומחליפים יותר מדי קישורים ו\או מחליפים קישורים עם מערכת קישורים אוטומטית ו\או גוגל רואה באיזהשהי צורה שהחלפתם קישורים בשביל להחליף ולא באמת כי זה משהו ששיך - זה גם יכול להזיק.
|
14-08-08, 21:34 | # 7 |
חבר מתקדם
|
רובכם טועים, החלפת קישורים בהחלט יכולה להזיק!
לדוגמא, ישנן מערכות אוטומטיות שנועדו מלכתחילה לפגוע בדירוג אתרכם ויוסיפו אליו קישורים מעמודים שנויים במחלוקת שמנועי החיפוש לא מחבבים העוסקים בהימורים וכו'. דוגמא לכך היא http://www.nanofocusray.com/bbs/view...freeboard&no=2 למשל יש משם קישור לmods.co.il. כאשר דברים כאלו קורים אנו נקבל אל תוך הכלים למנהלי האתרים של גוגל אזהרה. קרה לי בעבר שחוות קישורים שנועדה לפגוע הוסיפה אותי אליה ונודע לי בפאנל הכלים של גוגל שחברת גוגל מודעת לבעיה ולכן היא לא תסיר את האתר שלי לתמיד אלא רק לשלושים יום ועליי לדאוג שהקישור אליי מהחווה הרעה יוסר. לעוד מידע בנושא קישורים. |
15-08-08, 14:48 | # 8 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
הדרך הטובה ביותר היא לבדוק, ניסוי וטעיה. על זה עובד בעצם כל הנושא של שיווק באינטרנט. אם זה בSEO,SEM והשאר.
מה שאני מציע ע"פ מה שאני עושה זה להחליף קישורים אך ורק עם אתרים בנושא הקשור בצורה מסוימת לאתר שלי(כלומר אם האתר שלך בנושא קידום אתרים, גם קישור מאתר בנושא ADSENSE,ADWORDS, פרסום וכד' יעזרו לך. לא חייבים ללכת עם הראש בקיר ולקבל קישורים רק בנושא קידום אתרים, תפתח את הראש וככה תצליח). |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|