הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
02-10-08, 02:05 | # 31 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
השירות שאתה מקבל תלוי בדרך כלל במקום שבו נמצא הסניף, אני אישית הבנתי שהסניף של חיפה הוא בסדר גמור, כי הוא הסניף הראשי, לעומתו הסניף של אשדוד למשל הוא לא משהו בכלל. |
|
02-10-08, 08:55 | # 32 |
חבר בקהילה
|
3 מחשבים קנינו מהם ועד עכשיו פעם אחת לוח נשרף (האמת לא כ"כ בטוח שזה באשמתם) והם תקנו מהר,עכשיו הכל עובד
המלצה שלי-תקנה ותפתח את המארז ביום הראשון ותבדוק שכל החלקים עובדים ומקוריים,אם כן אז אין שום בעיה |
02-10-08, 17:08 | # 33 |
חבר וותיק
|
על השירות בחיפה לא התלוננתי, הם לא עשו בעיות כשבאנו לתקן את המחשב אבל הקטע הוא שהם מכרו לנו את המחשב בלי לוח המתאים למעבד.
02-10-08, 17:44 | # 34 |
חבר וותיק
|
האמת היא שחשבתי על זה, ויש לי תאוריה יותר נחמדה חח..
לפי דעתי זה לא תלוי בכלל בסניף, זה תלוי בבן אדם שבא לקנות משתי סיבות: 1. כל בן אדם יש לו את הרף שירות שהוא מצפה לו.. 2. לא כל האנשים מבינים, אף אחד לא יודע מה שמו לו במחשב, מי שלא מבין במחשב יכול להיות שמכרו לו פיאט אונו בבודי של מרצדס (זאת הייתה דוגמא רק חח), ולהיות מרוצה עד הגג.. מי שטיפה יותר מבין, רואה שיש משהו מסריח.. |
02-10-08, 20:00 | # 35 |
חבר חדש
|
חברה ממש גרועה ולא אמינה
עשתה מס' פאשלות בכמה קניות שונות שלי אצלה.
|
08-10-08, 17:33 | # 36 |
חבר מתקדם
|
אני ב-10 כנראה אלך לקנות מ-KSP(סניף נתניה), אני אלך עם אחי שהוא מהנדס-רשתות,וגם לי לא חסר ידע בחומרה, כך שאני לא דואג.
09-10-08, 18:38 | # 37 |
חבר וותיק
|
אני חושב שהם חברה לא אמינה והחלקים שהם נותנים לא הכי טובים שיש.
הם די זולים, אבל לא הייתי קונה משם. *רק ממה ששמעתי, אין לי ניסיון איתם כלל, יכול להיות שאני טועה.
איבורי, ksp |
|
|