11-10-08, 19:52 | # 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
בקשה| שרת אחסון לאתר מתחיל
אני רוצה כמה דברים מהחברה שממנה ארכוש את שטח האחסון:
100mb או יותר מעל 2bg תעבורה חודשית אתרים שמשתשים בשרתי החברה לשם בדיקות זמינות ועוד וותק - אני לא אקנה מחברה שפתחה לפני פחות משנה מחיר נוח , פחות מ-190 לשנה (אני משלם שנה מראש) תמיכה ב-asp , למרות שאם אין ברירה אז php זה בסדר המלצות +קבלות (אופציונלי) ואל תריבו בנוגע למחיר, ראיתי 2$ לחודש 500mb פשוט החברה חדשה ואני לא סומך על זה שהם יחזיקו. |
12-10-08, 00:11 | # 2 |
חבר וותיק
|
שלום.
אשמח להציע לך אחת מהחבילות באתר העסק: www.speeds.co.il. כמו כן, חבילה אישית תמיד אופציונלית. השרת הוא בסביבת לינוקס (תמיכה ב-PHP). צבנו וותק כבר מתחילת שנת 2007, משירות האחסון בחינם ilhost.co.il וכיום פתחנו את העסק "ספידס- פתרונות". אתר העסק אומנם רק חודשיים באוויר, אך כמו שאמרתי יש לנו וותק בתחום ההוסטינג, תמיכה וניהול לקוחות כבר משנת 2007. העסק "ספידס -פתרונות" רשום כחוק ומספק קבלות על כל שירות שניתן. הספרנו לצבור כבר כמה לקוחות מרוצים ואם תרצה תוכל לדבר עימם. מחובתינו לתת לך נסיון (אם דורשים) לשבוע לשירות לפני הרכישה. החזר כספי מלא תוך שבוע ימי עסקים במידה וישנה אי שביעות רצון. אם בחרת לנסות "ספידס -פתרונות" , צור קשר עימי במסן: aviel1616@hotmail.co.il בברכה, לפסקר אביאל. שבוע טוב. |
12-10-08, 08:50 | # 3 |
חבר וותיק
|
שלום רב,
ונטרילו טכנולוגיות הוקמב לפני קצת יותר משנה, החברה עוסק פטור ומספקת קבלות. אתרים שתוכל לבדוק זמינות ועמידות: lev-telmond.co.il zeierman.co.il jacomposit.co.il אם צריך עוד - פנה אלי, זה מה שהיה לי בראש. ולהלן הצעתי: 100 MB - שטח אחסון 15 GB - תעבורה מחיר חודשי : 15 ש"ח מחיר חצי שנתי: 85 ש"ח מחיר שנתי : 170 ש"ח זוהי חבילה שאנו מספקים. אם תרצה חבילה אישית - צור קשר ונספק לך מה שתבקש במחירים הזולים ביותר. דרכים ליצירת קשר: סהר, 0542589919 admin@ventrilo.co.il יום טוב!
12-10-08, 15:07 | # 4 |
חבר על
|
שלום ,אשמח להציע לך הצעה מבית העסק StartTech.
חבילה אחסון: שטח: 100MB תעבורה: 10 GB. תקופה: שנה. מחיר: 100 ש"ח . *חשוב לציין אנו עומדים בכל דרישותייך. ותק כשנה וחצי. מס' לקוחות לדוגמא: bigwin.co.il mafia.co.il zur-lavon.org ישנם עוד המון פיצרים כגון גיבוי יומי כפוף לתנאי השימוש. אשמח לענות על שאלות נוספות בהרחבה. אתר העסק: StartTech.co.il דרכים ליצירת קשר: פלאפון: 0545674879 EMAIL: Sale@StartTech.co.il icq: 769555 מסנג'ר: Eilon99@hotmail.com ניתן ליצור קשר דרך מילוי טופס ההזמנה באתר: לטופס המשך יום נעים. |
12-10-08, 15:09 | # 5 |
הוסטסניון
|
שלום לך,
תוכל לעיין בחבילות אחסון אתרים - מערכת הפעלה מבוססת ווינדוס שלנו: http://www.wzard.co.il/?page=hostingwin כמובן שהאחסון תומך ב ASP. דרכי תשלום- לחץ כאן להזמנה- לחץ כאן יום טוב, נדב. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|