|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
אני הייתי עם ספק ג'נרי כלשהו (אני לא זוכר של מי אפילו) וסבלתי אחר כך מאוד.. הלוח אם נשרף, עוד בעיות, בסוף הספק עצמו הלך.. הבאתי לו ספק טוב מאוד ב 280 ש"ח, כמה שילמת על הEZCOOL? |
|
|
|
|
# 2 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
אגב יש לי 3 שנות אחריות על הספק , לוח אם . זיכרון לכל החיים וגם המעבד.. אז 3 שנים אני יכול להיות רגוע .. אולי אני יחליף בעתיד
|
|
|
# 3 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
|
|
|
|
# 4 |
|
חבר על
|
לא ממש. ג'נרי הוא לא מושג כללי. גם עכשיו אני עם ספק ג'נרי, של חברת COLORS - IT הסינית.
גם EZCOOL לצורך העניין זה ספק ג'נרי. (אמנם הוא מבין הג'נריים האיכותיים אבל עדיין) Last edited by Cyeo; 01-02-09 at 21:13.. |
|
|
|
# 5 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ג'נרי - עברות המילה 'Generic' - משמעות המילה היא "כללי" או "נטול שם מותג". חלב שמגיע בשקית חלקה שכתוב עליה 'חלב' בלבד הוא חלב ג'נרי. לחם שמגיע בשקית עם השם 'הלחם של שלמה', הוא לא לחם ג'נרי. כשאתה מכנה מוצר בעל שם מותג "ג'נרי" מדובר בלעג או פשוט חוסר הבנה של המושג. |
|
|
|
|
# 6 |
|
חבר מתקדם
|
יש לי ספק ג'נרי של 500W כבר שנתיים ומעלה, המחשב שקט. ולא קרה לי מקרה בעבר שהייתי צריך להחליף אותו במשך השנתיים הללו.
אל תפחידו את הבחור - הוא רק קנה את המחשב. יש לו אחריות. לא לדאוג. ברור מאליו כשקונים מחשב מאייבורי ברגע שהאחריות נגמרת מומלץ לקנות מחשב חדש מאשר לשפר חלקים. בחירה לא רעה אורי ![]()
|
# 7 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
גם לי לא קרה כלום ואני עם ספק "ג'נרי" אבל רק בגלל שלא קרה כלום, ממליצים על זה? זה כמו שתגיד שאתה נוסע בטרנטה משנות ה70 אבל היא נוסעת יופי.. אם תוכל להשיג יותר טוב ולהוסיף קצת יותר כסף, למה לא? |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|