|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
נהפוך הוא, כל מי שרוצה יכול להרשם ולהכנס. איפה ראית שיש הגבלה בכניסת חברות חדשות או עסקים חוקיים לתוך הפורום? גרפיקה - נושא שאני שמח שיש עליו דיון. עדכנתי את חוקי הפורום - ראו הערה בסעיף 2 וסעיף 11 המתייחס כולו ליוצרי גרפיקה |
|
|
|
|
# 2 | |
|
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
התחרות היא פתוחה לחלוטין לכל חברה. הייתי אומר שדווקא הנהנים הם החברות: במקום להתחרות על מי יפסיד כסף ויוריד את המחיר שלו למטה כדי לקבל לקוחות ללא רווח, יש מחיר מינימום שמחייב את כולם. אף אחד לא יתחרה איתך על בסיס מחיר נמוך מדי, אין סיכוי שאתה תצטרך להתחרות על מחירי הפסד. זה לא כלכלי עבורך ובטווח הרחוק זה לא טוב ללקוח. העובדה היא, ואין להתכחש אליה, שלצערינו כאשר אנו חושבים על לקוח, אנחנו מסתכלים ישירות על מה הלקוח הזה תורם להכנסות שלנו. אם הלקוח מכניס 100 שקל. . אנחנו נתייחס אליו הרבה יותר טוב מאשר אל לקוח של 10 שקל. ויותר מאשר פחות ראיתי הרבה פירסומים של חברות שנסגרו מהר מאד כיוון שהלקוחות עברו מהם לאחר שהם קיבלו יחס לא נעים והם מצטטים את בעל החברה: "למה שאני אתייחס ללקוח של 10 שקל בלבד.. רק השיחות טלפון עולות לי יותר.. ויש לי לקוח ב-50 שקל שאני מעדיף לעזור לו יותר". בין אם זה 25 ש"ח או 5 שקלים.. יש הבדל? התשובה היא כן: הפסד כלכלי או חשבון שנשאר פתוח ואולי אפילו נותן הכנסה. |
|
|
|
|
# 3 |
|
תודה על תרומתך.
|
הועבר לפורום המתאים + שינוי שם ההודעה.
רותם.
|
# 4 |
|
משתמש חדש
|
אני אומר הגיע הזמן אני מסכים אם אלון
וכן הגיע הזמן ואל תנסו לעקוף את המערכת למה בסופו של דבר תמדי נתפסים. יש משפט שאומר: "חרא תמיד צף". מתנצל על הבוטות אבל אין לי דרך לתאר את החוכמולוגיה שאתם מנסים לעשות. אתם רוצים שיקחו אותך ברצינו תקח ואת עצמכם ברצינות עוסק פטור אינו תהליך שמחייב כסף כל שהוא. יש לי רק שאלה אח שמופנת לאלון האם מספר עוסק מספיק כרגע כי כל המסמכים שלי נמצאים בתוך ארגזים עקב מעבר בית וזה קצת סיפור לחפש את זה עכשיו. אבל אם זה ממש ממש מחייב אני ינסה לעשות משהו. אני חשוב שמספר עוסק בהחלט מספיק בשביל לברר עם אני רשום או לא.
|
# 5 | |
|
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
עוסק פטור לעומת זאת יהיה חייב באישור של ממש (סרוק/מצולם/מפוקסס). -אלון. |
|
|
|
|
# 6 |
|
חבר חדש
|
אני מאוד לא מסכים עם החוק של החיוב מחיר מינימלי להצעת חבילות
החוק מאוד מפגר, שובר תחרות ומהר מאוד תראה שטעית בקשר לזה. אבל אתה המנהל תעשה מה שבא לך |
|
|
|
# 7 |
|
מנהל ראשי
|
אלון,
נוצרה אצלי לפחות הרגשה כאילו אני "אנטי", וזו בהחלט לא הכוונה. אבל מה המטרה של האשכול ושל התגובות שלך, במידה ובסופו של דבר אתה נועל נקודה מאוד מסויימת ב"אני מנהל הפורום וכך יהיה" (לא מילים מדוייקות, אני יודע)? זו לא נקודה שרק אני לא מסכים איתה, כל מי שהגיב באשכול לא מסכים איתה. נכון, הפורום רחוק מלהיות דמוקרטי, אבל עד עתה, אני לא ראיתי שום טיעון שיגרום לי להגיד "וואלה, לבחור יש הגיון", כי החוק הזה סותר כל הגיון. החוק עצמו...לא פוגע בי, אבל יחד עם זאת..אני מעדיף שהפורום יהיה פתוח לכמה שיותר אנשים ויציע תחרות כמה שיותר הוגנת. אני לא אמשיך ואסחוט את הנושא, כי באמת נוצרה הרגשה שאחרי הכול, אין התייחסות כלשהיא לטענות עצמן. |
|
|
|
# 8 |
|
עסק רשום [?]
|
אני חושב שעניתי בנימוס ועם נימוקים שנראו לי לכל הטענות והשאלות.
ישנן טענות שהצלחתי להעביר את המסר שלהם וישנן טענות שלא הצלחתי. אני מודע לעובדה שיש רגשות מעורבים עם החוקים שאני קבעתי, מצד אחד זה מאד נוח לבעלי החברות, מצד שני זה מקשה על עסקים שעוד לא נולדו. חלק מהנימוקים כפי שניסיתי להסביר אמורים להיטיב עם השוק בסה"כ. למעשה השוק קיים (לדעתי) כבר בתנאים שאני מגדיר, רק לדעתי אף אחד לא אמיץ מספיק להגיד את הדברים מפורשות. יש לדעתי איזה פחד לא מבוסס של מספר עסקים שחושבים: "שאם חס וחלילה אני אעמוד על שלי ואדרוש מחיר שאני לא מפסיד בו, הלקוחות שלי ילכו למישהו שהוא יותר זול". אני לא חושב שזה המקרה. עסקים לא קופצים מספק לספק בשביל 10 שקל חיסכון. רק הזמן השקעה בלעבור הוא יותר יקר פי כמה וכמה. לדעתי מחירי המינימום בשוק דה-פקטו הם לא פחות מ-25 ש"ח בממוצע כמחיר מינימום. אבל, אני לא מחפש חוקים פפוליסטיים שנשמעים טוב. אני בעד חוקים שתורמים לסה"כ של הענף בכלל ולחברה שלי בפרט, ולדעתי אילו הם חוקים שמקדמים את הענף ולא גורמים לו לדרוך במקום או לסגת. חברה שלא יכולה לגבות מחירים שיאפשרו לה להתקדם, היא פשוט עושה טעות. אני עדיין לא הבנתי איך חברה יכולה להתקדם, לרכוש שרתים נוספים, פיירוול של צ'קפוינט או חיבורים מהירים אם היא רק מכסה את ההוצאות של האחסון של עצמה ולא מרוויחה. אני חושב שהעמקתי הרבה יותר ממה שתכננתי ונתתי הסברים, חלקם משכנעים וחלקם כפי הנראה לא כל כך. לדעתי הנושא בשיחה חרג מהסבר החוק ומה צריך לעשות בו, אל נימוקים וסיבות אישיות שהן כבר לא ענייניות לדיון בפורום. אני משוכנע שלכל אחד יש את הסיבות והנימוקים האישיים שלו מדוע הוא פתח חברת אחסון אתרים ולא עסק אחר אבל לא צריך לדון בכל סיבה וכל נימוק. -אלון |
|
|
|
# 9 | |
|
מנהל ראשי
|
ציטוט:
שכל אחד מהמגיבים לך..אף אחד, הענין לא נוגע לו ישירות, כלומר..מבחינתי, ההגבלה הזו לא משפיעה..מפני שהחבילות אצלי מתחילות ב-40 שקלים. העניין הוא יצירת שוק הוגן, שוק שכל חברה, לא משנה מה המחירים שהיא מציעה (כל עוד היא חוקית כמובן) יכולה להתחרות בו, השיקולים של "האם שווה להחזיק חברה ולמכור במחירים כאלה" הוא לא שלך ולא של הפורום - אם כי של בעל העסק בלבד. האם לדוגמא הנסיון שערכת בווינדוס (ללא תשלום) היה פסול? אני חושב שלא, זה מקדם מכירות מצויין (אם כי אני מאמין שהנושא אכן היה בדיקה של השרת ולא קידום מכירות). האם גרמת לחברות ווינדוס לאבד מספר לקוחות בעקבות כך? אני בטוח שכן. האם דבר כזה יהיה מותר עם החוק החדש? |
|
|
|
|
# 10 | |
|
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=720&page=3 מה בעצם קורה עם "אחסון אתרים חינמי"? אמרתי והסברתי, אין עם זה שום בעיה, נהפוך הוא, אם מישהו יכול לתת אחסון בחינם, אני בעד. בהתייחסות לשרת הווינדוס שלי שבמקרה רץ בתצורת בדיקות על חשבוני כבר 8 חודשים: יש עליו 10 חשבונות של לקוחות שהסכימו שהשרת יפול , לא יעבוד, לא יגיב, ויהיה ללא גיבויים והסיכון הוא עליהם. לדעתי זאת בדיקת שרת ולא קידום מכירות. רוצה לקחת סיכון עם הדומיין שלך על השרת ווינדוס הזה? לא נראה לי. אני לא מבצע "קידום מכירות" על חשבון בדיקות. יש הגדרות מאד ברורות בין השניים. אבל, אם מתאים לך לפרסם אחסון חינם בתור גימיק שיווקי, סבבה, תן חודשיים חינם לכל משתמש. המחיר הרגיל אחרי המבצע לא יהיה נמוך מ-25 ש"ח. -אלון. |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|