|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
או שתשתמש בצד שרת (include לוגו ולתפריט) או שתשתמש בjavascript, שכל פעם שלוחצים על קישור זה יפעיל פונקציה שמשנה חלק באתר או שתשתמש בframe וזהו אני לא יודע אם frame באמת פוגע בקידום או לא, אבל בתקן XHTML (חוץ מXHTML 1.0 Frameset) הוציאו את השימוש של המסגרות. בגלל זה כבר לא משתמשים בזה, לי נראה ש-W3C פשוט רוצים לקדם את האינטרנט שכל האתרים יעברו להיות אתרים דינמיים שמשתמשים בצד שרת |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
קודם כל , זה לא שהפסיקו להשתמש , פשוט היום לא צריכים את זה כמו פעם .
בשפות תיכנות של היום אפשר להכניס קוד לתוך העמוד דרך INCLUDE מה שהוריד את הצורך בFRAMES . מה שכן , לפעמים צריך להשתמש בIFRAME וכשצריך משתמשים . במאמר הבא תוכל לגלות למה יש בעיה בSEO : http://www.pandia.com/sew/500-frames.html מי שמדבר פה על גבריות , וכל השטויות האלה , מדבר שטויות .
# 4 |
אחראי פורום
|
בנושא הזה כתוב ערימה שלמה של שטויות.
אז בו נעשה קצת סדר. לא משתמשים בפריימים כי זה "פוגע בקידום" - אם פריימים היה נחוץ, היית רואה שכל מנועי החיפוש היו מתייחסים מצויין לפריימים. הסיבה היא - שהיום זה לא נחוץ ולא צריך. הרעיון של האינטרנט זה "דפים המקושרים ביניהם כאשר לכל דף כתובת משלו" - זהו הרעיון הבסיסי של האינטרנט. כאשר אני משתמש בפריימים - אני נוגד אותו. כאשר אני משתמש בפריימים - אני עושה משהו ענקי נגד accessibility . משהו שהרבה אנשים צריכים להבין - שלדעת לתכנת זה לא סתם לבנות אתר, או לעשות "אלגוריתם" (עם דגש על המרכאות). זה לא סתם להגיד דברים, זה שאתה עושה [php] ++$i; [/php במקום PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לפריימים הרבה חסרונות.
בין עם זה הדינמאיות בין העמודים, בין עם זה הקידום (כי מנועי חיפוש מתייחסים לפריים ולדף המכיל כדפים נפרדים) ובין עם זה האיטיות. פשוט לא צריך היום. הכי הכי פשוט Include בphp לא צריך בכלל ללמוד PHP אם אתה לא רוצה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה לכולכם על התגובות! עזרתם לי מאוד!
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אני לא הולך להגיב על אם פריים טוב או רע
מה שכן אני רוצה פשוט לצעוק החוצה מלא אנשים אמרו פה שיטות להחליף פריים אבל אחד לא טרח להזכיר את שיטת הTEMPLATES! השיטה הכי נורמלית הכי נוחה לעבוד איתה והכי דינאמית שהאתר קטן זה באמת לא משנה אפילו לא צריך מערכת כלשהי פשוט משנים HTML ידנית דף נחיתה ובזה גמרנו שהאתר גודל עדיין אפשרי לעשות INCLUDים ופחות אבל ברגע שמגיעים למשהו גדול יותר ורוצים לשנות משהו השיטה הכי נוחה תיהיה TEMPLATES!
# 8 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
זה לא שמשהו לא אמר , זה שאף אחד לא הזכיר אותה .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|