הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
05-06-09, 13:06 | # 1 |
חבר וותיק
|
כדאי? יעיל כן, רווחי אני לא יודע..
שלום..
אני מתכנת ב PHP ו SQL ולאחרונה בניתי מספר מערכות, אחת מהן היא מערכת שמיועדת לבעלי אתרים, מקדמי אתרים וסתם כאלה שמחליפים קישורים. מה שהמערכת עושה היא בעצם מארגנת את כל ההחלפות, ניתן להוסיף קישור על ידי טופס קצר ושם ממלאים את כל הפרטים, לאחר מכן ניתן לראות בקלות אילו קישורים כן נמצאים במקומם ואילו קישורים הוסרו. מי שמחליף קישורים, המערכת הזו מעולה בשבילו, יש שם הכל, חשבתי על כל פרק קטן. אני שוקל להרים אתר כזה באנגלית, פשוט לתרגם את המערכת, השאלה היא האם זה ישתלם? היום יש כל כך הרבה תוכנות שעושות את זה ולכן אני מתלבט, כי אין ספק שאני אצטרך שטח אחסון לא קטן, דומיין, לרכוש עיצוב ואני רוצה שזה ישתלם לי. מה אתם אומרים? ד"א המערכת למכירה ומה שמעוניין לקבל פרטים נוספים אז בפרטי. תודה.
05-06-09, 13:28 | # 2 |
חבר וותיק
|
קודם כל בשביל להעריך אם המערכת שלך שווה כסף כלשהו אתה צריך לכתוב כאן בדיוק את תהליך הבדיקה עם כל הביטויים הרגולרים הנלווים וכו'
שנית יש מיליון ואחת אתרים שנותנים את אותה פונקציה ובחינם
05-06-09, 13:37 | # 3 |
חבר בקהילה
|
|
05-06-09, 14:51 | # 4 |
חבר וותיק
|
עד שלא תעשה את זה לא תדע.
אני מדבר בכללי, אפילו לא קראתי בדיוק על מה המערכת שלך, אבל יש מלא הודעות של אנשים שכותבים שהם בונים דברים ובסוף מתלבטים אם לקחת את זה צעד אחד קדימה או לא. תשאל האם זה יכול להזיק לך לנסות? אני בטוח שלא, זה יכול רק לתרום. גם אם לא תרוויח מזה כלום מבחינה כספית, עדיין תרוויח מזה ניסיון, ככה שלפחות בפעם הבאה, כשבאמת יהיה לך פרויקט רווחי תוכל לדעת איך לנסות להתחיל לשווק אותו/להציג אותו וכו'.
05-06-09, 15:33 | # 5 |
חבר בקהילה
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|