|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
פשוט לא יאומן..
מנהלים סגרו ת'אשכול דחוף ואני הייתי מביא לאותו משתמש באן. אז בסדר הצגתה ת'עיצוב המקורי.. אבל באיזה זכות בכלל עשיתה את זה? לקחתה אישור משחר בכלל? אני כבר לא מדבר על הרמה.. אתה מוריד פה את הרמה של הפורום עם השטויות שלך! מה זה צריך להיות "העתקתי עיצוב משעמום" נו אז סבבה שמור אותו לעצמך מה אתה בא ומציג פה עבודה שכבר הוצגה ועוד שהיא בכלל לא שלך??? וכלל השטויות והירידות על שחר גם כן לא לעניין.. וכל הנובים פה (אני פונה לנובים הרציניים): אם אתם חושבים שאתם תעלו ת'רמה שלכם בכך שתרדו על מעצבים שהם ברמה פי 20 עלייכם אתם טועים ובגדול. קיצר אשכול ממש לא לעניין זגרו אותו כמה שיותר מהר.
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
כל עוד אין לשחר פוטושופ חוקי מותר לי לעשות עם זה מה שאני רוצה וזה לא שלקחתי לו את הPSD פשוט עשיתי את זה מעצמי אותה הטרחה! |
|
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה לא מבחינה חוקיית אלא מבחינה מוסרית אבל עזוב אתה ילדון קטנטן למה שתבין? בגללך ובגלל כל הילדודס האחרים שלוקחים "השראה" ממעצבים ואתרי עיצוב בעולם המצב של המעצבים גרוע |
|
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
![]() ציטוט:
אין אבל פשוט בושה מה שעושים פה זה לא יאומן.. לפני חודש נהיניתי כל כך מהפורום הזה זה היה הדבר הראשון שתמיד היה בסדר היום שלי.. (וכך גם עכשיו) אבל אני לא חושב שאפשר לתת לילדים כמו פותח האשכול עם קו מחשבה מוזר מאוד להרוס את זה לי ולעוד הרבה גולשים רציניים. אחרי הכל כמו שלואודינג אמר.. לא מדובר פה בשום חוקיות.. אחרי שאתה עושה דבר כזה אתה כבר לא תיהיה רצוי בקהילה וממש לא רצוי כמעצב גראפי. אז ילדון.. יש לך עוד הרבהמה ללמוד על חוקיות ו"מוסריות". בהצלחה.
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
עוד פעם אני אומר לכם
זה סתם עשיתי לא בשביל למכור או משהו אחר!!!! אז דייי |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כל מילה מיותרת . |
|
![]() |
# 7 |
מתאורר
|
גם שחר לא כזה צדיק
|
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
אתה בטח נורא גאה בעצמך...
|
![]() |
# 9 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני גאה בשל זה שאני
יכול לעשות עיצובים כמו שחר שגם הם מועתקים וגם הוא לוקח בעיצובים שרתים מTM וכל מה שהמעצבים ה"נובים" עושים פה אז אל תחשיבו אותו כאיזה מלך או סופר מעצב דיי הואע כמו כל אחד מאיתנו. |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שמע אחי אתה מערבב בין רמות.. מה שבטוח זה שאתה לא כמוהו והוא לא כמוך.. וזה ש"הוא מעתיקן".. שנינו יודעים שזה לא ככה וזה תירוץ מטומתם ורחלני שהוצאתה..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|