|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
עומרי אני בדיוק בחפשש עוד 8 יום משתחרר
אני יודע מה החוקים חחחחחח אין חייל יותר פטוריסט ממני בצה"ל ! זה רק מחצית מהפטורים שהיו לי בשירות ! http://www.facebook.com/album.php?ai...&id=1275000821 אתה משגיח כשרות שגיא ? Last edited by Kuchi; 14-11-09 at 16:34.. |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני ברגעים אלו ממש עם:
|
|
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
שלח לי בטעות פעמים ! למחוק
|
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
עומרי היו לי יש פטורים הייתה לי שקית עם איזה 12941740379197234 פטורים מתחילת השירות ! היה לי גם כל הריצות ועמידה ושכיבה וחרטה .. אבל לא צריך את זה אחרי הטירונות אז לא המשכתי
היו לי פטור עבודה משרדית עד סוף השירות (ואני בקרבי !) היה לי פטור זקן שיער נעלים מדים שטח ומה שאתה לא רוצה חחח וזה בקרבי ! הייתי משתמש בזה מתי שבא לי ... היום לא בא לי לרדת לשטח ? יאללה אני בבתים חחחח אבל מה בחייים שלי לא הייתי בגימלים 3 שנים בלי גימלים ! |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
המב"ס תא"ל ולא מקבל חיילים. הסא"ל (אין אל"מ באמצע) אומר לך שהוא נותן רק אחרי פגישה איתו. אתה בא לקבוע פגישה, הוא שואל למה, אתה עונה לו זקן ופתאום הוא עמוס עד 2013. |
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אז לך לקבן אחי ! ודרך אגב אם הרופא מביא לך פטור אתה לא חייב מהמבס ! תבין לך לרופא תוציא ממנו ואז הרופא יחידה מוציא לך פטור כמו פטור מריצה על דף .... תראה בתמונות שנתתי ... http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._5411921_n.jpg הנה תראה הוא נתן לי ביחד עם שאר הפטורים .. וממצדיקים פשוט נותנים לך ללכת ... רק שתדע שיש חוק שפטור מדים חייב להיות מאושר דרך הקרפ איילה מששהו כזה והפטורשלי ? להההההה מודים בלאטטטטטטטטטט LOL הדוקטור ששונא אותי חחחחחחחחחחחח שתבין יש לי בבית גביע שזכיתי בתחרות החייל הכי פטוריסט חחחחח |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה מה שניסיתי להסביר, רק סא"ל מוציא עכשיו. זה לא כמו פעם... |
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אין דבר כזה ! אני עדיין בצבא אחי ! רק עוד 8 יום אני משתחרר אני יודע מה אני אומר לך ! אין עלי בחוקי צבא ! לך לרופא !
אם מ"צ יביא לך דוח על זה אני מביא לך מה שאתה רוצה ! זה רפואי זה כמו שתגיד לי שעכשיו ירו לך בלחי והמבס שלך לא מאשר לך פטור זקן חחחחחחחח יא גמור ... רפואי מעל כולם ! |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
במקס' אני אגיד שיש לי המלצה מקוצ'י.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|