|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
עבירה פלילית ? אתה יודע מה זה לדוגמא מחיר המקסימום של הלחם ? ההממשלה קבעה מחיר מקסימום לחם היום הוא לדוגמא 5.20 ש"ח. אסור לאף חנות למכור לחם ביותר מ5.20.. אבל לא אסור לה למכור ב4 בשביל להרויח לקוח.. אתם בעצם מחליטים שאתם לא תגבו פחות מ199.. אחד יכול לקבוע שהוא מוכר ב209 ואחד יכול למכור ב205..
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
הלחם (כמו חלק מן הנסיעות בתחבורה ציבורית) מסובסד על-ידי מדינת ישראל, מכיוון שהמדינה רואה לנכון ליצור מצב שבו לא יהיו אנשים רעבים ללחם (או במקרה של תחבורה ציבורית : למנוע מצב שיישובים מרוחקים לא יזכו לקווי נסיעה בגלל שלא יהיה משתלם לחברות התחבורה הציבורית להפעיל קווים אליהם). לעומת זאת, תיאום מחירים שתחום ההוסטינג הוא דבר לא חוקי. בוא נחשוב למשל מה היה קורה, אם כל המחלבות היו מתאמות מחירים ביניהן, והיית צריך לשלם 50 ש"ח על כל קרטון חלב. כמובן שזה גם לא פרקטי, מכיוון שתמיד, אבל תמיד יהיו "שוברי שוק" בשוק ההוסטינג בישראל כפי שהוא בנוי היום. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
לא לא לא,
יש מוצרים שהמחיר שלהם מוגבל ע"י הממשלה כ"שרות לתושב" (אם אפשר לקרוא לזה ככה), אלו מוצרי היסוד, לא נראה לך מוזר שאין מחיר מינימום לגבינת פרמזן ולגבינת 5% יש? בכל אופן, מה שאתה רוצה לעשות (מחיר מינימום), הוא תאום מחירים (אם תרצה, מונופל) ומנוגד לחוק. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
רק אף פעם לא הבנתי כבר עשו בארץ תיאום מחירים בטלוויזיה מתב, זהב ותבל תיאמו מחירים עוד לפני שהיה HOT |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ב. זה שדבר מסויים הוא לא חוקי לא אומר שהוא לא קורה. לדוגמא : "קרטל חברות הביטוח", שבו חברות הביטוח הגדולות תיאמו ביניהן מחירים. כשהפרשה הזאת התפוצצה היו נפגעים, אבל שוק הביטוח חזר להיות שוק תחרותי, והיום כולנו משלמים פחות ביטוח. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אקס מנהל
|
רבים וטובים ויותר חזקים מכולנו ניסו לפרסם טופיקים דומים, פשוט תעזבו את זה...אין לזה טעם.
אני נשאר עם המחירים שלי גם אם האחסון יירד ל-8 ש"ח לריסיילר. יש לי כמות קטנה של לקוחות בשרת שמכסים לי בדיוק את השרת ועוד נשאר לי רווח. הלקוחות האלה אוליי חלקם נערים אבל הם מתנהגים כמו בוגרים, יש לנו אמון אחד בשני ואנחנו יודעים שאנחנו לא נעבוד אחד על השני. הלקוחות זה הדבר ה"אחרון" שאני צריך לדאוג אליו בסדר היום יום שלי. אם יש ללקוחות שלי בעיה כלשהיא, הם יודעים שהם יכולים לצלצל אליי ולבקש עזרה. Last edited by Dima; 25-11-05 at 01:47.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמע ... אני מסכים איתך על זה
אבל זה בעיה אפילו אם נסגור מחיר (למרות שאסור !) מה שיקרה שיקום איזה ילדון שיראה שלא באים לו לקוחות ויחליט יאללה אני מוריד תמחירים (כרגיל) ופתאום יביא מחירים "זנות" , ואז כולם ירדו כרגיל ... |
![]() |
![]() |
# 9 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חסום
|
רבים כמוך היו פה וימשיכו להיות ..
אני עצמי החלטתי להעלות מחירים , כיון שהמחיר הנמוך הזה לא עושה רושם טוב על לקוחותיי ומחשיד את לקוחותיי הפרטיים והעסקיים . אצלי , בעוד כשבוע כל המחירים קופצים . לא יודע מה לגבי החברות האחרות , אבל מחיר זה לפעמים ג םעניין של רושם כי זה יוצר אצל הלקוח חוות דעת של : או , הנה חברה שנואשת ללקוחות ! תאמינו לי שב 20 שקלים לחבילת איחסון ככה הלקוח חושב .. ולא בהכרח מחפש את הזול אלא תא היקר והאיכותי .. המשפט השולט בתחום הוא "הזול הוא היקר" ואני לא הבנתי את זה בעצמי עד עכשיו .. לכן החלטתי לתת לזה שבועיים ונותר שבוע מתוך השבועיים האלו .. שיהיה בהצלחה , למרות שהסיכויים קלושים שאשכרה יזוז פה משהו ... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|