10-07-10, 19:57 | # 1 |
חבר בקהילה
|
מחפש סקריפט של פרסומות *דחוף*
שלום,
יש לי אתר מסוים ואני רוצה להכניס אליו פרסומות, באנרים וכו'.. אני רוצה שהבאנרים והפרסומות יוצבו בצידי העמוד וכאשר גוללים את העכבר למטה הם יורדים גם כן. דוגמה : http://www.fxp.co.il/ הפרסומת בצד שמאל. מישהו יודע איך עושים את זה? יש למישהו סקריפט בשביל זה? תודה. |
10-07-10, 20:29 | # 2 |
חבר על
|
תעשה תצוגה מקור ותעתיק מה הבעיה
|
10-07-10, 20:33 | # 3 |
חבר בקהילה
|
|
10-07-10, 20:41 | # 4 |
תודה על תרומתך.
|
עקרונית זה ב CSS מאד פשוט
position :fixed; left:0; top:50px; width:120px; height:600px; זהו בעיקרון זה בערך הכיוון תשנה את הגדלים לפי מה שאתה רוצה
10-07-10, 22:35 | # 5 |
עסק רשום [?]
|
כך
כך ...
ודרך אגב כמו ש RS324 אמר, זה ב CSS את הקוד הזה תוסיף לקובץ css קוד:
#leftads{ height:621px; left:0; position:fixed; top:-44px; z-index:1; } .leftads{ background-color:#ffffff; width:130px; height:656px; } .banneritem{ margin-top: 35px;text-align: center; } .clr{ clear: both; } תוסיף את הקוד הבא לHTML, עדיף כמה שיותר למטה, קרוב לסגירה של ה- body בכדי שאם יוצג בדפדפן אקספלורר 6 או כאלו שעדיין לא ממש חזקים בתמיכה אז הוא יוצג למטה ולא יפריע לתוכן העמוד מלמעלה קוד:
<div id="leftads" align="center"><div class="leftads" align="center"><br /><div class="bannergroup"> <div class="banneritem"> תרשום פה את הקוד של הבאנר <div class="clr"></div> </div> </div></div></div>
|