13-07-10, 19:07 | # 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה - מפרט וחנות מחשב נייד
שלום, דודה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. אני מתבלט בין המפרט והחנות שממנו היא תקנה את המחשב.
השימושים שלה הם פשוטים. היא משתמשת בתוכנות האופיס, אימילים וגלישה רגילה באינטרנט. המחשב הנייד שלה ישמש כמחשב היחיד שלה והוא גם יהיה המחשב הביתי שלה כאשר היא תיהיה בבית. לכן שהיא תגיע הביתה היא תחבר את המחשב למקלדת, עכבר ומסך שקיימים בבית. אני לא מעונין בעמדת עגינה חארם על הכסף. אז היא פשוט תחבר את שלושת החיבורים הללו למחשב בכל פעם שהיא תגיע הביתה. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא (עבור השימושים שהזכרתי) מעבד - intel t6600 זיכרון - DDR3 1066בנפח של 3 ג'יגה כרטיס מסך מובנה כמובן דיסק קשיח - מה שיתקבל עם המחשב (כל נפח יספיק מכיוון שאין לה סיפריות וידאו מוזיקה וכו'). מהירות 5400/7200 PRM. סוללה כמובן 6 תאים. מסך 15.4 אינצ' 3 יציאות USB (או יותר) יציאת VGA אחריות - בדרך כלל מקבלים שנה ויש אפשרות להוסיף בד"כ בסביבות ה 500 שקל ל3 שנים אחריות - זה משתלם בכלל?..... (ניראה לי עדיף שלא) חברת המחשב - LENOVO/DELL/ACER מה אתם אומרים על זה?... חשבתי לקנות מ IVORY.... אם יש חנויות אחרות שאתם ממליצים עליהם לא רק בגלל המחיר אלה גם מנסיון עם האחריות אשמח לשמוע. (מגורים : קרית טבעון, זה קרוב לחיפה) המון המון תודה לכל העוזרים... תבורכו.. שבוע טוב ומבורך לכולנו ולכל עם ישראל.. |
14-07-10, 06:34 | # 2 |
חבר בקהילה
|
נ.ב מה אתם אומרים על החנות (באינטרנט) נייד נייד? מישהו פעם קנה משם והיה צריך להשתמש באחריות ?
|
14-07-10, 09:55 | # 3 |
חבר על
|
נייד נייד אכן עם מחירים טובים,
לגבי האחריות, חברה כמו DELL/LENOVO, אתה לא מקבל אחריות מהספק, אלא מהיצרן ככה שאם יש בעיה אתה פונה ישירות למעבדות היצרן, לדעתי מזה, אין לך מה לחשוש, ואתה יכול לאמת את זה בשיחת טלפון אחת ללנובו/דל ישראל המחשב שאתה מחפש טוב, אם כי הייתי ממליץ כבר ללכת על הדגמים היותר חדשים עם מעבדי i3/i5/i7, ללא ספק, מורגש ההבדל בעבודה על שניהם בהצלחה
15-07-10, 11:15 | # 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שידרוג המפרט יגרום להעלאה במחיר המחשב ולא ניראה לי כדאי לנוכח הדרישות והשימושים של דודה שלי. אשמח אם תגיב לי על זה, תודה. |
|
17-07-10, 18:17 | # 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא הייתי בוחר נייד כך.
מחשבים ניידים באים במגוון כ"כ רחב של מפרטים ויש עוד פרמטרים שצריך להתחשב בהם(אחריות,מותג), כך שהדרך הזה טובה היא למצוא מספר אפשרויות שנכנסות בתקציב ומהן לבחור. איזה מסך יש לה בבית? אילו כניסות יש לו? היא תחבר את המחשב לאיזו מערכת סראונד בבית? מחשב אידיאלי לשימושים שציינת הוא Dell Inspiron N5010 http://ivory.co.il/product.asp?produ...47&CatCode=315 אפשר למצוא עוד וריאציות שונות שלו בכל מיני חנויות כמו כאן: http://www.notebookclub.co.il/cat-DE...iron+n5010.htm יש לך אפשרות לקחת אותו עם כרטיס מסך יותר חזק ועוד.
17-07-10, 19:21 | # 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בקשר למסך כרגע מסך רגיל (CRT הגדול הישן) היא מתכוונת לקנות מסך LCD. בקשר לאיזה מסך יש לה ולכרטיס מסך ניראה לי אתה מכוון על צפיה בסרטים משחקים וכו' שזה דברים שהיא ממש לא עומדת לעשות. לפי דעתי הלכת על מפרט עשיר מדי (כך שיוצא שהוא יקר) אבל תודה על הנסיון. |
|
17-07-10, 19:24 | # 7 |
חבר בקהילה
|
אשמח לשמוע ביקורת על המחשב הזה:
http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=3232 ניראה לי די משתלם. אשמח לשמוע תגובות |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|