הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
17-11-10, 21:22 | # 12 |
חבר וותיק
|
אתר יפה מאוד ארתור.
שלחתי לך מייל בנוגע ללקוח שלי שאתה מציג באתר שלך בתוך תיק עבודות כאשר הוא לא לקוח שלך. מקווה שתתיחס לזה ותמחק את מה שצריך. לגבי הקבלה על העבודה של אותו אתר - טרם קיבלתי אותה. |
17-11-10, 21:32 | # 14 |
חבר חדש
|
למרות שאי אפשר ממש לתבוע או לבוא בתלונות על זה שאתר בוחר לעצב את שלו כמו אתר אחר, בתור עסק לעיצוב אתרים הייתי מצפה שהוא יהיה מקורי.. האתר פשוט דומה מדי לhype.co.il. באמת חבל :ס
Last edited by yolei; 17-11-10 at 21:35.. |
17-11-10, 21:32 | # 15 |
חבר בקהילה
|
זה מה שקורה כשכל ילד בן 12 פותח חברה "לבניית אתרים".
|
17-11-10, 21:42 | # 17 |
חבר וותיק
|
היי חברה להרגע !
אל תבלבלו לי את המח ואתם לא ממציאים את הגלגל. גם אני אחרי שנים של עבודה באינטרנט אני מקבל השראה מאתרים אחרים - אין בזה שום דבר פסול. האתר לא מועתק מבחינת צבעים או תוכן - המבנה של האתר טיפה דומה. לחברה ש"העתיקו" ממנה - קחו את זה כמחמאה - רואים שעבדתם על האתר שלכם הרבה - וזה חיזוק חיובי. ובחיאת אנשים - די להיות צרי עין ורק גועל נפש - כל אחד שמפרסם פה ביקורת שם את עצמו במטווח של יורים - אז או שתלמדו לפרגן ולהאיר - ב א' או שיש לחצן של איקס למעלה - הוא בשבילכם. בנאדם השקיע גם אם זה בהשראה או לא - תנו לו את הכבוד המגיע לו סה"כ העבודה שהוא עשה לא רעה בכלל. וזוהי דעתי ! |
17-11-10, 21:43 | # 18 |
חבר מתקדם
|
מסכים עם התגובות של כולם, האתר נראה מאוד דומה ל Hype, בעיקר החלק העליון.
אבל מכל מקרה מי שעשה את האתר עשה אחלה של עבודה |
17-11-10, 21:46 | # 19 | |
CEO at Foxfort Ltd
|
ציטוט:
יצאתי קצת משלוותי על התגובה של Arturb שהוא "מעולם לא ביקר באתר ולא יודע על מה מדובר". ואז אנחנו מגלים שדווקא כן. היה מספיק להגיב "כן, קיבלתי קצת השראה מהאתר שלכם" והייתי מפרגן בכיף, באמת. חבל, לא יודע מה עוד להגיד, הדבר האחרון שרציתי זה להתעסק בדברים כאלה הערב (:
ברכה Last edited by Dennis Ray; 17-11-10 at 21:56.. |
|
17-11-10, 21:58 | # 20 |
I am root
|
לאן אתם רוצים להגיע עם האשכול הזה?
בעלי הערות ביניים לא נאותות הוזהרו בהתאם. תשאירו בעיות אישיות שלכם להודעות פרטיות. Last edited by yonatan; 17-11-10 at 22:06.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|