הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
27-07-11, 23:58 | # 11 | |
חסום
|
ציטוט:
בטח שיש קשר, זה ש PR4 יכול לקבל עונש לא סותר את זה ש PR 0-2 לא יקבל עונש יותר מהר. זה ידוע שאתר שמקבל קישורים מאתרים איכותיים הסיכויים שהוא יעוף ניהיים פחותים בהרבה, וגם הסיכוי שאתר עם PR6-7 הסיכויים שהוא יקבל עונש אפסיים, בטח יותר מאתר עם PR נמוך יותר. |
|
29-07-11, 07:32 | # 12 |
חבר חדש
|
29-07-11, 14:47 | # 13 | ||
אחראי פורום
|
ציטוט:
ציטוט:
יש תמונה מאוד יפה מוויקיפידיה שמסבירה את העניין בצורה וויזואלית: |
||
29-07-11, 17:02 | # 14 |
חבר על
|
אני מעדיף לקבל 100 קישורים מאתרים PR0 מאותו התחום הרלוונטי אלי, מאשר קישור מאתר אחד בעל PR8 שלא קשור אלי בשום קשר.
29-07-11, 23:21 | # 15 |
חבר חדש
|
שלומי ודניאל יפה הדיאגרמה ויפה האימרה שלך שלומי.
אך אם אני יקבל מסתם אתר קישור בעל פי אר שמונה בהחלט שלא יעניין אותי, אבל אם אני יקבל את אותו הקישור מאתר אוניברסיטאי אני גם יוותר כנראה על אלף קישורים שאתם מדברים עליהם. סיומת ac.il או אפילו אתר ממשלתי סיומת gov.il שווה באמינו שהוא גורם לאתר שלכם לקבל ליהיות מוחלטת. זה כבר מעבר לפי אר וארוך או לא ארוך
30-07-11, 00:07 | # 16 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתה מוזמן לשאול את "תפוז". |
|
30-07-11, 18:19 | # 17 | |
חסום
|
ציטוט:
קח לדוגמא את נט גיימס, שמקבל קישורים מאתרים איכותיים כמו נענע YNET סיז ועוד אתרים חזקים ברשת עם PR בין היתר וגם אם תעשה לו 300 קישורים מאתרי סקס וספאם רוב הסיכויים שהוא לא יעוף בגלל זה, גם הוותק של האתר זה משהו אבל בעיקר בגלל זה, ובניגוד תיקח אתר חדש עם PR 0 תעשה רבע מה שאמרתי תוך שבוע הוא עף שבועיים גג.. |
|
30-07-11, 21:02 | # 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
למה לא מספיק קישור אחד וצריך 100 ? מתי קישור אחד יש לו תרומה לציון הרלונטיות הרבה יותר כאשר הוא לא יוצא מאתר רלונטי ?
|
|