17-05-12, 20:07 | # 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת רעה מאוד | נתנאל אדרי
שלום לכולם ,
רציתי להגיד לכם שלא לעבוד עם נתאנל אדרי ושלא תחשבו על זה אפילו לשנייה ! נכון הוא מתכנת מוכשר אבל ממש לא מקצועי ובן אדם ממש לא ישר . לפני כ - 7 חודשים שילמתי לו 650 ש"ח על בניית אתר , הוא אמר שהעבודה תיקח כ שבועיים . כעבור שבועיים אני מתקשר אליו , שלום נתאנל מה קורה עם העבודה - מה הולך ? הוא אומר לי שהוא היה עסוק ושלא היה לו זמן והוא לא התחיל אפילו וכפיצוי יביא לי 3 חודשים אחסון מתנה . אמרתי טוב נו קורה , הבאתי לו עוד שבוע אני מתקשר הוא לא עונה לאחר שבועיים איחור אני מתקשר והוא אומר שהוא התחיל אבל לא היה לו זמן אז זה יקח עוד שבוע לסיים . לאחר 35 ימי איחור בערך אני מתקשר אליו והוא אומר לי שהפאנל ניהול מוכן .. מראה לי הכל בסדר אבל האתר עדיין לא מוכן , כי הוא היה בתקופת לימודים קשה ובלהבלהבלה . ומאז אני מתקשר אליו כל שבוע מחכה לכסף שלי " תקופת לימודים קשה" תשלח לי תפרטים אני יעביר לך ביום ראשון , שולח לו הודעות בסקייפ הוא ישר מתנתק , היה חגים , אני לומד אין לי כסף עכשיו עוד שבועיים יהיה לי . בקיצור מבלבל תשכל ועדיין מחזיק ב650 ש"ח שהוא חייב לי . אני כבר לא יודע כיצד לדרוש ממנו את הכסף שמגיע לי , אבל אני ימשיך לנסות ואם יהיה צורך אני יגש לתביעה משפטית . אבל מה שבטוח - אל תעבדו עם נתאנל אדרי , נוכל רמאי ושקרן . אלי Last edited by Dennis Ray; 20-05-12 at 12:09.. |
20-05-12, 14:36 | # 2 |
חבר מתקדם
|
|
20-05-12, 19:54 | # 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עכשיו כשהוא ישלם לי יהיה אפשר לסגור ולא לפני שיעשה זאת . |
|
21-05-12, 00:58 | # 4 | |
I am root
|
ציטוט:
לפי מיטב הבנתי להתנות סגירת אשכול בהחזרת תשלום זה בגדר "סחיטה", ואנו רוחצים ידנו מהתנהלות שכזו בהוסטס! הפורום לא כאן בשביל דברים כאלה "כאיומים". נתנאל , כשתרצה להוסיף תגובה , שלח לאחד המנהלים , אלי או לתומר הודעה פרטית עם הצד שלך, על מנת שכולם יקבלו במה שווה. *שאר הדיון הועבר לארכיון. Last edited by yonatan; 21-05-12 at 01:01.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|