|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
LOL:qqb007:
# 3 |
חבר מתקדם
|
רפי , אני לא מבין אותך בכל אשכול אתה מנסה "להרוס" כל מה שפותחים , בונים , מעצבים וכדומה , אם זה היה תלוי בי ממזמן לא היית פה.
ואני שם לב לזה כל אשכול שאתה שם יש מריבה ואתה כותב שטיות ומבלבל סתם קישקושים מה יוצא לך מי זה ? יעני שאתה גבר ? הייתי רוצה לראות על כל אשכול שלך עם הייתי נכנס בך כמו שאתה עושה לכולם מה היית אומר ? אה תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב משהו למה כבר התחלת לעצבן אותי אם השטיות שלך האלה. בברכה , |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
תאמין לי שהמצב היה יותר גרוע אם לא הייתי כאן. אני היחיד פה שנכנס במעתיקנים, וברמאים. יש הרבה שבאים אליי לicq ומודים לי שנכסנתי בחארות שדפקו אותם. ואני היחיד שיש לו את הביצים להכנס בחצי פורום אם צריך! אתה עוד מהחראות האלו שמגנים על הגנבים והרמאים. זה מראה קצת על האישיות שלך. Last edited by k.machine; 02-12-05 at 01:58.. |
|
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
סה"כ אנחנו אנשים שבאים לעזוב זה לזה, ובמקרה זה אנחנו לוקחים על עצמנו אחריות גדולה ואתגר ענק שהוא להרים את החברה הזאת בחזרה ולדאור שכולם ייצאו מרוצים! ככה אני לא מבין מה אתה קשור לפה בכלל.... |
|
![]() |
# 6 | ||
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
הרגתה אותי... מה נהייתה לי בולדוזר? חחחחחח:qqb006: או אמנון לוי? אחי תרגיע שום דבר לא נעשה בגללך זה שאתה מדבר זה לא אומר שאתה צודק... נ.ב שהיה בהצלחה... |
|
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
"אני היחיד שנכנס במעתיקנים" אין לך משהו אחר בחיים לעשות כל היום מחובר למחשב עם המעתיקנים חחחח רפי אל תעשה ממש יותר בדיחה , ולך יש ביצים ? לך חסר חיים , אתה כל נושא יורד אל אנשים וצוחק אליהם , מקלל , הורס , תאמין לי שאני יודע למה תעושה את זה ובנתיים יש לך שם רע הרבה פה מתלוננים למנהלים עליך ואני יודע , פעם הבא תחשוב לפני שאתה מגיב בכל הפורום . בברכה , אושר כהן. |
|
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
פששש...
יפה מתן!!! מזל טוב, ובהצלחה!
|
|