הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > קידום ושיווק אתרים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 06-06-12, 02:57   # 1
IMNoob
חבר בקהילה

מיני פרופיל

IMNoob לא מחובר  

אני חושב שהמילה "מקדם אתרים" נהוגה לכנות אדם בעל ידע וניסיון בתחום - על זה גם התשלום, ולא על ילד שעובד מתוך מסמך וורד.

ישן 06-06-12, 07:24   # 2
hi_sorie
חבר וותיק

מיני פרופיל

hi_sorie לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי someone100 צפה בהודעה
אז למה לשלם למקדם אתרים יותר משכר מנימום ?
שאלה קצת מוזרה - למה לשלם לאינסטלטור שלוקח מפתח צינורות ומסובב ברגים?!?

אתה משלם על הניסיון שלו, על זה שאתה לא חי את התחום וזה תחום המקצועיות שלו, מה שילד בן 13 עם מסמך וורד יקבל ויעשה ב 150 שעות אתה יכול בעזרת הניסיון והמקצועיות שלך ( במידה ואתה עובד נכון וחי את התחום ) לסגור ב 10 שעות - ועל זה אתה גובה מעבר לשכר המינימום - אבל זה לא שאתה משקיע יותר מידי מחשבה - אתה פשוט מקצועי בתחום שלך ויש לך ניסיון.

ועל זה נאמר אין החכם כבעל ניסיון

ציטוט:
נכתב במקור על ידי kondason צפה בהודעה
למה לשלם למקדם אתרי מלחתחילה? אם לא דרוש מחשבה והכל סטטי, תפוס אח קטן, יש בן 13, תן לו מסמך וורד עם הוראות ויש לך מקדם אתרים....
אני מוכן לעשות איתך ספורט, ניקח איזה ילד שאתה רוצה, אני אתן לו רשימת מכולת של פעולות ותוכניתן צמוד שיעשה לו אופטימיזציה לפי סעיפים כתובים בוורד - אני מבטיח לך שעם טיפת השקעה ( מבחינת שעות עבודה ) הוא יעקוף גם אותך בכל מילת מפתח שתבחר.

איך ? הסוד פשוט - יש לו אתר אחד לקדם והוא ישקיע את כל זמנו בזה ואתה תהיה עסוק עם פרוייקטים מגוונים ולא תוכל להשקיע כמוהו.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי IMNoob צפה בהודעה
אני חושב שהמילה "מקדם אתרים" נהוגה לכנות אדם בעל ידע וניסיון בתחום - על זה גם התשלום, ולא על ילד שעובד מתוך מסמך וורד.
כמו שכבר אמרתי - ידע וניסיון זה בהחלט נוסחא מנצחת - לא רק בקידום אתרים, בכל תחום.
את הדוגמא של האינסטלטור, המשפץ וכל שאר בעלי המקצועות החופשיים אפשר להכניס לאותה קטגוריה - הם גובים את התשלום לפי הניסיון והידע שלהם - מה שלך יקח 100 שעות להם יקח 10% - על זה אתה משלם ביוקר, תחום קידום האתרים לא רחוק מזה.

בהצלחה לכולם !

ישן 06-06-12, 12:37   # 3
kondason
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים

מיני פרופיל

kondason לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי hi_sorie צפה בהודעה

אני מוכן לעשות איתך ספורט, ניקח איזה ילד שאתה רוצה, אני אתן לו רשימת מכולת של פעולות ותוכניתן צמוד שיעשה לו אופטימיזציה לפי סעיפים כתובים בוורד - אני מבטיח לך שעם טיפת השקעה ( מבחינת שעות עבודה ) הוא יעקוף גם אותך בכל מילת מפתח שתבחר.

איך ? הסוד פשוט - יש לו אתר אחד לקדם והוא ישקיע את כל זמנו בזה ואתה תהיה עסוק עם פרוייקטים מגוונים ולא תוכל להשקיע כמוהו.

בהצלחה לכולם !
רק בשביל הספורט אני מוכן, אני אפילו אתן לו שבוע פור. רק כדי להוכיח לך שאתה טועה.

ישן 06-06-12, 16:00   # 4
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

ציטוט:
שאלה קצת מוזרה - למה לשלם לאינסטלטור שלוקח מפתח צינורות ומסובב ברגים?!?

אתה משלם על הניסיון שלו, על זה שאתה לא חי את התחום וזה תחום המקצועיות שלו, מה שילד בן 13 עם מסמך וורד יקבל ויעשה ב 150 שעות אתה יכול בעזרת הניסיון והמקצועיות שלך ( במידה ואתה עובד נכון וחי את התחום ) לסגור ב 10 שעות - ועל זה אתה גובה מעבר לשכר המינימום - אבל זה לא שאתה משקיע יותר מידי מחשבה - אתה פשוט מקצועי בתחום שלך ויש לך ניסיון.

ועל זה נאמר אין החכם כבעל ניסיון
-----------------------------------

אם הילד יעקוף אותו אז למה שמעסיק יעדיף אותו על פני הילד בשכר מנימום ?( שמע , זה לא חובה שכר מנימום אבל טיפה יותר ממה שמרוויח פועל ניקיון/מלצר במסעדה/מאבטח בסופר .)

למה לשלם לאינסטלטור ? כי לא תצליח למצוא ילדים שיודעים מה שאינסטלטור יודע על צנרת.

Last edited by someone100; 06-06-12 at 16:12..

ישן 06-06-12, 16:22   # 5
hi_sorie
חבר וותיק

מיני פרופיל

hi_sorie לא מחובר  

ציטוט:
אם הילד יעקוף אותו אז למה שמעסיק יעדיף אותו על פני הילד בשכר מנימום ?( שמע , זה לא חובה שכר מנימום אבל טיפה יותר ממה שמרוויח פועל ניקיון/מלצר במסעדה/מאבטח בסופר .)

למה לשלם לאינסטלטור ? כי לא תצליח למצוא ילדים שיודעים מה שאינסטלטור יודע על צנרת.
כדאי לך לקרוא שוב את האשכול.

אני לא מתווכח על השאלה "למה להביא אינסטלטור לטפל בצנרת ולא לעשות לבד" אני מדבר על העיקרון שכל אחד יכול לעשות את עבודת האינסטלטור, לא צריך להיות גאון הדור בשביל זה ולא צריך יותר מידי ללמוד, יש אוסף תקלות ופתרונות אליהם - טיפה ניסיון ואתה יכול לקרוא לעצמך אחלה אינסטלטור - כנ"ל בקידום אתרים.

שבא איש מקצוע ואומר "האמת שאני מסכים איתך, היום כל מי שמחליף קישורים קורא לעצמו מקדם." אז אני אומר שזה קצת מפריע לי שעושים מעבודת הקידום כזה סיפור או תורה מסיני - מדובר באוסף פעולות שמפורסמות בכל פורום קידום ובמליון מאמרים בארץ ובחו"ל שבהם מתוארים הפעולות שצריך לנקוט בהם ע"מ לקדם את האתר - מי שעושה אותם יותר ומשקיע - מתקדם.

שאתה מקדם אתר אתה לא בונה קוד, לא כותב בשפת סף ולא בונה טילים - אתה בסך הכל בנאדם שמסובב בורג וקורא לעצמו אינסטלטור.

שמח מאוד שזה מעצבן אותכם ואתם לא מסכימים עם זה - אין לי מושג מה הסיבות לכך - אבל זאת המציאות, קשה ככל שתהיה ואומר את זה "מקדם אתרים" או בשפה שלי "אינסטלטור מתקדם"

ישן 06-06-12, 18:54   # 6
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

ציטוט:
כדאי לך לקרוא שוב את האשכול.
סבבה,שלח לי הודעה פרטית. אני צריך פועל קידום שלא עושה טעיות כתיב .

ישן 06-06-12, 18:08   # 7
Shlomi062
חבר על

מיני פרופיל

Shlomi062 לא מחובר  

שאלה לי אליך : מדוע בצבא משקיעים כ"כ הרבה משאבים ע"מ להכשיר יחידות מיוחדות?
הרי זה בסך הכל יש אוסף פעולות שצריך לבצע, זה הכל.

ובכלל לא מבין את את הדבר הזה שצריך ללמוד לטסט, בסך הכל צריך לנהוג!

ציטוט:
שבא איש מקצוע ואומר "האמת שאני מסכים איתך, היום כל מי שמחליף קישורים קורא לעצמו מקדם." אז אני אומר שזה קצת מפריע לי שעושים מעבודת הקידום כזה סיפור או תורה מסיני - מדובר באוסף פעולות שמפורסמות בכל פורום קידום ובמליון מאמרים בארץ ובחו"ל שבהם מתוארים הפעולות שצריך לנקוט בהם ע"מ לקדם את האתר - מי שעושה אותם יותר ומשקיע - מתקדם.
ה-נקודה!
אתה עושה מה שכל המתחרים שלך עושים, ולכן ציון הרלוונטיות זהה עם הפרשים קטנים, וגוגל מציג למעלה את זה שהכי פחות גורע.

אם אתה מצליח לרשום מסמך וורד, להביא לילד בן 13 ולשלם שכר מנימום ולנצח את המתחרים בזירות תחרותיות - אתה גאון, באמת.

מחפשים אחסון אתרים אמין וזול?

Last edited by Shlomi062; 06-06-12 at 18:41..

ישן 06-06-12, 18:49   # 8
hi_sorie
חבר וותיק

מיני פרופיל

hi_sorie לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Shlomi062 צפה בהודעה
שאלה לי אליך : מדוע בצבא משקיעים כ"כ הרבה משאבים ע"מ להכשיר יחידות מיוחדות?
הרי זה בסך הכל יש אוסף פעולות שצריך לבצע, זה הכל.

ובכלל לא מבין את את הדבר הזה שצריך ללמוד לטסט, בסך הכל צריך לנהוג!

ה-נקודה!
אתה עושה מה שכל המתחרים שלך עושים, ולכן ציון הרלוונטיות זהה עם הפרשים קטנים, וגוגל מציג למעלה את זה שהכי פחות גורע.

אם אתה מצליח לרשום מסמך וורד, להביא לילד בן 13 ולשלם שכר מנימום ולנצח את המתחרים בזירות תחרותיות - אתה גאון, באמת.

בדיוק מה שאני עושה ובדיוק מה שהחברות קידום שאני נותן להם שירותים עושים בדיוק מה שכל חברה עולמית עושה

מפרסמים מודעה - דרוש סטודנט שחי ונושם אינטרנט - לוקחים בחור/ה אומרים לו חביבי א' ב' ג' ד' - היעדים שלך הם א' ב' ג' ד' ויושבים לצפות בקסם...

אתה רוצה לומר לי שהאנשים שהחברות קידום שוכרות הם "אינסטלטורים מתקדמים" ?

ישן 06-06-12, 18:56   # 9
someone100
חבר מתקדם

מיני פרופיל

someone100 לא מחובר  

ציטוט:
בדיוק מה שאני עושה ובדיוק מה שהחברות קידום שאני נותן להם שירותים עושים בדיוק מה שכל חברה עולמית עושה

מפרסמים מודעה - דרוש סטודנט שחי ונושם אינטרנט - לוקחים בחור/ה אומרים לו חביבי א' ב' ג' ד' - היעדים שלך הם א' ב' ג' ד' ויושבים לצפות בקסם...

אתה רוצה לומר לי שהאנשים שהחברות קידום שוכרות הם "אינסטלטורים מתקדמים" ?
אם כולם עושים אותו דבר אז איך יש רק אתר אחד שלוקח את רוב המוחלט של התנועה (מי שנמצא מקום ראשון) ?

Last edited by someone100; 06-06-12 at 19:09..

ישן 06-06-12, 19:10   # 10
hi_sorie
חבר וותיק

מיני פרופיל

hi_sorie לא מחובר  

ציטוט:
סבבה,שלח לי הודעה פרטית. אני צריך פועל קידום שלא עושה טעיות כתיב .
תיזהר אני אינסטלטור יקר !!

ציטוט:
אם כולם עושים אותו דבר אז איך יש רק אתר אחד שלוקח את רוב המוחלט של התנועה (מי שנמצא מקום ראשון) ?
לא כל כך הבנתי את שאלה, שפר את הניסוח.

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום