|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שהמילה "מקדם אתרים" נהוגה לכנות אדם בעל ידע וניסיון בתחום - על זה גם התשלום, ולא על ילד שעובד מתוך מסמך וורד.
|
![]() |
# 2 | ||
חבר וותיק
|
שאלה קצת מוזרה - למה לשלם לאינסטלטור שלוקח מפתח צינורות ומסובב ברגים?!?
אתה משלם על הניסיון שלו, על זה שאתה לא חי את התחום וזה תחום המקצועיות שלו, מה שילד בן 13 עם מסמך וורד יקבל ויעשה ב 150 שעות אתה יכול בעזרת הניסיון והמקצועיות שלך ( במידה ואתה עובד נכון וחי את התחום ) לסגור ב 10 שעות - ועל זה אתה גובה מעבר לשכר המינימום - אבל זה לא שאתה משקיע יותר מידי מחשבה - אתה פשוט מקצועי בתחום שלך ויש לך ניסיון. ועל זה נאמר אין החכם כבעל ניסיון ![]() ציטוט:
איך ? הסוד פשוט - יש לו אתר אחד לקדם והוא ישקיע את כל זמנו בזה ואתה תהיה עסוק עם פרוייקטים מגוונים ולא תוכל להשקיע כמוהו. ציטוט:
את הדוגמא של האינסטלטור, המשפץ וכל שאר בעלי המקצועות החופשיים אפשר להכניס לאותה קטגוריה - הם גובים את התשלום לפי הניסיון והידע שלהם - מה שלך יקח 100 שעות להם יקח 10% - על זה אתה משלם ביוקר, תחום קידום האתרים לא רחוק מזה. בהצלחה לכולם ! |
||
![]() |
# 3 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
למה לשלם לאינסטלטור ? כי לא תצליח למצוא ילדים שיודעים מה שאינסטלטור יודע על צנרת.
משחקי אונליין ספינר לשבועים בחינם (כולל עיברית) דרך מהירה ליצירת תוכן בעלות אפסית !דוגמה למאמר מסובב .האם תמשיכו להשקיע 50 ש"ח למאמר באתר מאמרים ? Last edited by someone100; 06-06-12 at 16:12.. |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא מתווכח על השאלה "למה להביא אינסטלטור לטפל בצנרת ולא לעשות לבד" אני מדבר על העיקרון שכל אחד יכול לעשות את עבודת האינסטלטור, לא צריך להיות גאון הדור בשביל זה ולא צריך יותר מידי ללמוד, יש אוסף תקלות ופתרונות אליהם - טיפה ניסיון ואתה יכול לקרוא לעצמך אחלה אינסטלטור - כנ"ל בקידום אתרים. שבא איש מקצוע ואומר "האמת שאני מסכים איתך, היום כל מי שמחליף קישורים קורא לעצמו מקדם." אז אני אומר שזה קצת מפריע לי שעושים מעבודת הקידום כזה סיפור או תורה מסיני - מדובר באוסף פעולות שמפורסמות בכל פורום קידום ובמליון מאמרים בארץ ובחו"ל שבהם מתוארים הפעולות שצריך לנקוט בהם ע"מ לקדם את האתר - מי שעושה אותם יותר ומשקיע - מתקדם. שאתה מקדם אתר אתה לא בונה קוד, לא כותב בשפת סף ולא בונה טילים - אתה בסך הכל בנאדם שמסובב בורג וקורא לעצמו אינסטלטור. שמח מאוד שזה מעצבן אותכם ואתם לא מסכימים עם זה - אין לי מושג מה הסיבות לכך - אבל זאת המציאות, קשה ככל שתהיה ואומר את זה "מקדם אתרים" או בשפה שלי "אינסטלטור מתקדם" ![]() |
|
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
סבבה,שלח לי הודעה פרטית. אני צריך פועל קידום שלא עושה טעיות כתיב .
חבר על
|
שאלה לי אליך : מדוע בצבא משקיעים כ"כ הרבה משאבים ע"מ להכשיר יחידות מיוחדות?
הרי זה בסך הכל יש אוסף פעולות שצריך לבצע, זה הכל. ובכלל לא מבין את את הדבר הזה שצריך ללמוד לטסט, בסך הכל צריך לנהוג! ציטוט:
אתה עושה מה שכל המתחרים שלך עושים, ולכן ציון הרלוונטיות זהה עם הפרשים קטנים, וגוגל מציג למעלה את זה שהכי פחות גורע. אם אתה מצליח לרשום מסמך וורד, להביא לילד בן 13 ולשלם שכר מנימום ולנצח את המתחרים בזירות תחרותיות - אתה גאון, באמת.
SDesigner.co.il - עיצוב ובניית אתרים ופורומים מבוססי phpBB, מוזמנים להיכנס לאתר החדש ![]() VerySimple.co.il - בניית מערכות CMS בהתאמה אישית. מחפשים אחסון אתרים אמין וזול? Last edited by Shlomi062; 06-06-12 at 18:41.. |
|
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בדיוק מה שאני עושה ![]() ![]() ![]() מפרסמים מודעה - דרוש סטודנט שחי ונושם אינטרנט - לוקחים בחור/ה אומרים לו חביבי א' ב' ג' ד' - היעדים שלך הם א' ב' ג' ד' ויושבים לצפות בקסם... אתה רוצה לומר לי שהאנשים שהחברות קידום שוכרות הם "אינסטלטורים מתקדמים" ? |
|
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
משחקי אונליין ספינר לשבועים בחינם (כולל עיברית) דרך מהירה ליצירת תוכן בעלות אפסית !דוגמה למאמר מסובב .האם תמשיכו להשקיע 50 ש"ח למאמר באתר מאמרים ? Last edited by someone100; 06-06-12 at 19:09.. |
|
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() לא כל כך הבנתי את שאלה, שפר את הניסוח. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|