|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 5 | |
|
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אז כחה: הרשת הלא יציבה והמלוכלכת שלך בכלל לא עושה עלי שום רושם!!! השני אתרים היחידים שרציניים אצלך הם: ydate 1index ושנייהם אני לא מבין מה הם מחפשים אצלך אבל בכל מקרה אתרים רציניים והיחידים ששווים מבין האתרים שלך....... אבל זה לא לעכשיו!!בהרחבה אני יתן באשכול אחר... גם מקרי גנבה לא חסר בכלל: 1. טומי פורטפליו... 2. גניבת הבאר הקודם של הפורום מתחרות אתרים win site אני חושב.. 3. הפתיח של cf כאשר היה פתוח היה גנוב מ tm 4. הגניבה החדשה של הבאר מאתרfxp 5. ההצעה שלך עלי לקניית פתיח tm ב-60 ש"ח מה ששכחתה משום מה לספר זה שהוא גנוב אני עליתי על זה בעזרת כמה חברים מכיוון שלא הבנתי איך זה יכול להיות כזו הנחה .....מ60 דולר ל60 ש"ח ..... בהתחלה הטענה שלך הייתה שיש לך איזשהם קשרים איתם או משהו ולאחר מכן סוף סוף אמרתה שהם גנובים....(אני לא רוצה ממך שום תגובה על כל אלה אני אספתי אותם בזהירות היו עוד שנשמעים מוזרים לי אבל אני לא בטוח בהם ולכן אני לא יכתוב אותם פה....ויש יש...) |
|
|
|
# 7 |
|
חבר וותיק
|
איזה הגזמה .
הלווי ותימכור אבל אישית יש הרבה סיבות כמו 1.לא היה פעיל הרבה זמן 2.גם שהוא היה פעיל המצב שלך לא היה טוב כי כמו ששמתי לב התחלת כבר לנהל שם לבד 3.כל מי שהיה פעיל אצלך ,עבר לפורום החדש עם מגנט . אז מה הטעם לתת מסד הודעות דומיין אם לא ישארו הגולשים?ואני בטוח שאם היה 100000 גולשים כולם ישארו במגנט |
|
|
# 10 |
|
חבר מתקדם
|
תגידו לי חברות מפגרים
חוץ מלבלבל את השכל אתם עושים משהו אחר? 90 אחוז מקהילת CF לא עברו למגנט - מחכים שיחזור CF המסד לא משומש! מה שיש במגנט זה לא המסד של CF אליאב - זה לא עשרות שקלים... שנינו יודעים שלאתרך אין הרבה כניסות... אז זה שרבנו... אל תבלבל תשכל ותהיה נגד יא בוגד ומי שאמר שאני רמאי - חתיכת מעפן אתה בכלל מכיר אותי?
|
|