הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
27-07-12, 16:50 | # 11 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
הוא פנה אליי לקבלת עבודה, קיבל את העבודה ממני (ואני הוצאתי לו קבלה כמובן). והוא גם טוען שהוא "איש המקצוע" שעושה את העבודות בעסק, אני בספק אם יש לו ידע בכלל בנושא
27-07-12, 16:59 | # 12 |
עסק רשום [?]
|
אני כבר עובד עם אליאור לא מעט זמן, ולא קרה לי מצב שבו הוא לא העביר לי את הכסף (גם אם זה לא בזמן, בסופו של דבר תמיד הוא העביר).
מוזר מאוד שזה מה קרה לך איתו, אני מאמין שיש לזה הסבר הגיוני.. נראה מה התגובה של אליאור בנושא..
27-07-12, 17:30 | # 13 | |||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שקר מוביל לעוד שקר ובסוף לא יוצאים מזה. מפתיע שלא קיבלנו תגובה מאותו ה"מתכנת" ציטוט:
ציטוט:
אני לא מבין מה הלך פה ולמה אבל זה נשמע מסריח מאוד. כאילו שהוא "הולך על הגב שלך". אתה עושה את העבודה השחורה, הוא עושה רווח נקי בלי לעבוד ואז לוקח את כל הקרדיט. עבד לו יפה עד שהבועה התפוצצה.
27-07-12, 20:22 | # 14 | ||
עסק רשום [?]
|
הודעות פרטיות שקיבלתי מהבנאדם בגלל שהחלטתי לדבר על הצורת התנהלות שלו כאן בפורום (את התגובות הוא דאג שימחק מן הסתם, אבל את ההודעות הפרטיות שמרתי)
הוא טוען שהוא לא יודע מי אני ורוצה לדעת על מה אני מדבר, אבל עם הודעות כאלה מפתיע שהוא עוד מצפה לתשובה. ציטוט:
ציטוט:
28-07-12, 09:02 | # 15 |
חבר וותיק
|
עכשיו הוא קצת נראה אחרת..
|
28-07-12, 23:16 | # 16 |
עסק רשום [?]
|
בתור פרילינסר מתכנת ואיש מקצוע ובתור אחד שגולש כאן בפורום.
נראה כי אותו בן אדם "גוזר קופון" מה שנקרא, כול אחד יכול לפרש את זה אחרת. זה לא שהוא מעסיק אדם ומוציא לו תלוש משכורת מסודר. לחפש אחר לקוח לקחת עבודה ורק לאחר מכן לחפש מתכנת, זה גזירת קופון. יש לציין כי אני לא מכיר את מעביר הביקורת ולא את הנמען. זה פשוט לא נראלי הגיוני שבן אדם יגיב בצורה הבאה: "צור קשר במייל elior@globalsolution.co.il" לאשכול: "מחפש | מתכנת שעובד עם המערכת וורדפרס" ( קישור ) ויפתח את האשכולות הבאים: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=97372 http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=97266 אני חושב שנוצרה פה סוג של "קומונה" של ממליצים אחד על השני ו"מגנים" אחד על השני על כלום ושום דבר. מצער לשמוע, מקווה שתדע להבא לדעת עם מי לעבוד. |
29-07-12, 01:03 | # 17 |
עסק רשום [?]
|
לפי מה שאני רואה מדבריו של Build-Dream כל אחד בא עם טענה "אני עבדתי איתו ולא היה איתו בעיות"
אני לא בא להפלות אותו או משהו, אבל פניתי אליו פעם לעבודה קטנה והוא מייצג עבודות שהוא עצמו עשה, וחלק מהאנשים שרשומים כאן עם עסקים רשומים(שמין הסתם סיפקו קבלה ולא עבדו תחת החברה שלו). אני במקרה הזה לצד - Build-Dream מכוון שאני בתור מתכנת שהגיש את העבודה שלו לא רוצה להיות מטורטר בשקרים ודחיות לגבי התשלום שלי. שיהיה שבוע טוב, וצום קל.
|