|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
היי,
אני מוכן להשקיע מזמני לפורום זה, שהרי במילא אני גולש בפורום הזה הרבה בלי שום קשר. אני גם מעצב שכתוצאה מכך אוכל לעזור לשואלי שאלות וכל הסובב בנושא זה. אשמח להשקיע מזמני גם לניהול הפורום בנוסף לזמן שאני נמצא בוא עכשיו.
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לפי דעתי אנדרי או אופיר מתאימים לתפקיד בלבד!
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
הפורום הזה הוא הפורום שאני נמצא בו רוב הזמן ורוב ההודעות שלי הם בפורום הזה...
אני מעצב מתלמד שמבין בעיצוב אבל אני לא יכול להשוות את הרמה שלי לרמה של מעצב... אני מוכן לעזור למנוע ספאם וריבים ולתת עונשים הוגנים במידה ונעשתה עבירה על החוק, אם תבחרו בי לפקח/מנהל אני אשמח וייתן מזמני למנוע ספאם! ואם לא, אני אמשיך לגלוש ולהנות מהפורום.
# 4 |
חבר מתקדם
|
יוצא לי לגלוש בפורום הרבה
יש לי נסיון בתחום העיצוב אני מבין במערכות פרומים ויש לי נסיון בניהול אני אשמח לעזור לשחר בניהול הפורום ערב טוב יוני ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מורשה להציע "מטעם" עסק
|
ציטוט:
מומלץ מכיר אותו אישית :qqb015: |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
רק אנדריי מומלץ מבין כל אלו שהגישו בקשה.
הוא היחיד שלא מעתיק עיצובים. (מבין אלו שבאשכול) |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תיזהרו ממני שאני לא יעתיק עיצובים שלכם!!! הייתי אומר לך get a life אבל במקום זה אני אומר לך להסתכל עוד פעם ולא להכליל....
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אלון שלום,
אני הגשתי מספר פעמים בקשת ניהול לאחד הפורומים (אתה כבר יודע ^^), אני נימצא בפורום זמן רב, אם אבחר אשמח (אשמח שתתן לי לנסות ולהראות למה אני מסוגל ולהראות איך אני יכול לעזור), אני חושב שאני ושחר (Opacity) יכולים להפוך את הפורום הזה למשהו משהו! ![]() תודה לך אלון, יום טוב. Last edited by Linux; 03-12-05 at 18:08.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני מעוניין אני לא מעצב אבל אני רוצה ללמוד והיה לי ניסיון היו לי פורומים מפה עד להודעה חדשב וסגרתי לא באשמתי פעם חברה פשטה רגל ועוד כל מיני דברים ואני גם יכול להביא משתמשים אשמח לנהל
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
צריך להסתדר עם המנהל הנוחכי?..
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|