הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
08-08-13, 10:42 | # 11 |
חסום
|
לא ממליץ לך לקנות את החברה הזאת
אם זה היה לעצמי הייתי מתאמץ מקונה מינימום את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=19923 ואם וכאשר תצטרך שים לו SSD כי זה חובהההההה!!!!!!!!!! וההבדלים הם פי 243234 קצת יותר יקר אבל שווה להתאמץ עם המחשב הזה אתה יכול לעשות הכל כולל לשחק באטלפילד 3 וכל דבר אחר מחשב לא פחות מפצצה! וזול מאוד יחסית. מומלץ בחום יש לי כזה עם SSD של אינטל דגם 520 256 גיגה |
08-08-13, 19:16 | # 12 |
חסום
|
יש כאן סרטון השוואה חמוד בין דיסק קשיח
SATA לדיסק SSD http://www.youtube.com/watch?annotat...&v=ursoUUbM1aM |
08-08-13, 22:29 | # 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
רק ישתמש לצורך תיכנות בתואר במדעי המחשב...כמה זה כבר מצריך? |
|
08-08-13, 22:41 | # 14 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
אתה לא צריך את זה.
08-08-13, 22:59 | # 15 | |
חסום
|
ציטוט:
אבל אני תמיד אומר לעצמי אם כבר אני משקיע במחשב או בכל מכשיר אלקטרוני אז אני אקנה אחד שבאמת שווה את זה שלא יהייה הכי יקר אבל לא נופל בביצועים על מנת שיחזיק כמה שיותר זמן ברמה איכותית ואם אני שם את פוגיטסו מול דל אין מקום להשוואה בכל הבחינות החל מהחומרה דרך הגימור האחריות והזמן שזה יחזיק וההבדלים בחומרה שיש במחשב שהראית לעומת ה DELL זה שמיים וארץ לא פחות והמחיר "יחסית" לא כזה משמעותי זאת רק המלצה כמובן שיש לך את השיקולים שלך בכל מקרה שיהייה לך בהצלחה |
|
08-08-13, 23:29 | # 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שוב.אני צריך מחשב לגלישה.וורד ותיכנות בc# שזה הכי כבד אז מה הנתונים שאני צריך לחפש?אשמח אם תראה לי מחשב טוב שיחזיק לכמה שנים(ראיתי בksp ב3 שנים אחריות מהבית שלי) אז אני מתלבט לגבי נתונים+גודל מסך.במחיר טוב |
|
08-08-13, 23:42 | # 17 |
אושיית הוסטינג
|
מה התקציב?
שים לב שבהודעה הקודמת רשמתי מה אתה לא צריך... מה שכן יעזור. זה מסך איכותי. אתה הולך לשבת הרבה מול המסך.
09-08-13, 00:26 | # 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מחשב לאינטרנט+הקלדה בוורד+תיכנות בphp c# java באמת אני לא יודע כמה הם דורשים המסך זה התלבטות.גדול מידי זה מסורבל לקחת לתואר.וקטן מידי לא נוח להקליד שמעתי שממלצים על 14 עד 15 ככה שיחזיק 4 שנים לפחות עם אחריות טובה לא ישחק בו משחקים! |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|