05-06-13, 16:20 | # 1 |
חבר בקהילה
|
המלצה | Qwaishosting.co.il
שלום,
אני בן בעל ריסיילר בחברת qwaishosting.co.il , אני רק רוצה להמליץ בחום, על החברה הזאת בהנהלת קיריל. פשוט בן אדם מדהים, מדי פעם שאני צריך עזרה הוא עונה לי תוך פחות מדקה. זה לא אמיתי! בנוסף , לא הייתה לי נפילה אחת. פשוט מרוצה מכל רגע. מחר אני מתגייס, לכן סגרתי אצל קיריל לחצי שנה מראש. אני סומך עליו בעיניים עצומות ואני בראש שקט... אז תודה קיריל, קבלה: http://i.imgur.com/tsmqmyy.png |
10-06-13, 15:56 | # 2 |
עסק רשום [?]
|
תודה רבה לך בן, שמח שהנך מרוצה!
Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
13-06-13, 10:16 | # 3 |
חבר מתקדם
|
מנסיון עם קיריל, אצטרף להמלצה זו - בנאדם אמין מאוד, זמין רוב הזמן, מספק מענה לכל מה שצריך ועושה את עבודתו מעולה
|
13-06-13, 13:58 | # 4 |
חסום
|
כל הכבוד קיריל עלה והצלח יש לך עתיד בתחום באמת אחד שדואג ללקוחות שלו ולא מוותר בקלות.
|
13-06-13, 17:27 | # 5 |
חבר בקהילה
|
מסכים עם כל מילה שלך!
קיריל מספר אחד של בן אדם קודם כל! כל בעיה קטנה גם דברים שאינם קשורים לשרת, כל דבר הכי קטן הוא עוזר בכיף במהירות ומקצועיות! כל הכבוד קיריל תמשיך ככה תגיע רחוק ולא פחות מלתחזק אתרים גדולים ומוכרים!
12-11-13, 12:10 | # 6 |
עסק רשום [?]
|
מצטער שלא יצא לי להגיב לפני, תודה ל Defsites, Elirane ו על ההמלצות.
Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|