03-12-13, 13:47 | # 1 |
עסק רשום [?]
|
ביקורת: אתר ייצוגי למתכנת
03-12-13, 15:24 | # 2 |
עסק רשום [?]
|
אני חייב לציין שהפונט(או האפקט על הטקסט נוראי) , אני לא מצליח לקרוא.
בקשר לעיצוב האתר, נראה מצויין.
Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
03-12-13, 15:28 | # 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני אנסה לחשוב שנית לגבי הפונט.
03-12-13, 18:23 | # 4 |
עסק רשום [?]
|
ללא ספק הפונט נוראי וגם הצבע של הפונט קצת בעייתי לא רואים ממש טוב.
ואני לא אוהב את העיגולים שזזים שאני מזיז את העכבר בקיצור לא נוח
03-12-13, 22:27 | # 6 | ||
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ציטוט:
ואכן, המעצב הוא צעיר - אבל ברגע שעובדים בצורה מסודרת עם בחורים צעירים העבודה יוצאת בהרבה יותר טובה ממעצב בוגר עם הכשרות ריאליות.
03-12-13, 23:18 | # 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
תוצאה הרבה יותר טובה - לא. לדעתי מבחינה עיצובית נטו זה פשוט אסון - הקונטרסט בין הטקסט לרקע גרוע בכל מקום שזה לא שחור על לבן, ברוב המקומות הפונט לא קריא בכלל, אין שום שפה עיצובית אחידה וברורה, האייקון של התפריט נמצא שם בלי שום מטרה. יכול להיות שזה נראה יפה במבט חטוף כמו שחלק מהמגיבים כאן אמרו (שלדעתי גם זה לא) - אבל זה ממש לא שמיש ככה שזה לא נותן לך כלום. התוכן - בגדול אלו גושי טקסט בלי שום מרווחים ביניהם, יש גם דף עם כמות טקסט בכלל מוגזמת. אף אחד לא הולך לקרוא את זה אז חבל, תצמצם טקסטים ותשחרר קצת יותר רווחים. האפקט של הרקע מעיק - גם ככה הפונט לא קריא אז כשעוד מנסים לקרוא, הרקע מאחוריו זז ומפריע עוד יותר. בהצלחה. Last edited by אדיר; 03-12-13 at 23:24.. |
|
04-12-13, 11:55 | # 8 |
חבר בקהילה
|
אתר יפיפה, אני אוהב את העיצובים של שלו,
הפונט קצת מפריע לי |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|