הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
02-02-15, 22:44 | # 5 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
לאחר קבלתם מהרשם, האיגוד מוסיף את הפרטים לבסיס הנתונים של המרשם (whois). לכן לא אפשרי להסתיר את פרטי מחזיק הדומיין (בישראל). כמובן שניתן לעקוף זאת (חתימה על חוזה), אך לא תוך שימוש בפלטפורמה ייעודית קיימת (כמו זו המשמשת סיומות אחרות). המידע על פי מה שידוע לי, מידע מדויק יותר אני מאמין שתמצא באתר של האיגוד.
03-02-15, 01:08 | # 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה רבה על התשובות שלך (: |
|
03-02-15, 15:15 | # 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הדומיין כפוף לחוקי האיגוד גם לאחר תהליך ההקצאה עצמו, ולכל אורך תקופת אחזקתך בו. כך שגם אם הקצאת הדומיין תתבצע בהצלחה, זה לא יפתור אותך מההפרה של רישום הפרטים הכוזבים. באשר לשאלתך בנוגע למתן פרטים כוזבים, כל הפרה של תנאי הרישום אפשרי שתוביל לשיפוי - תשלום כנגד הוצאה/נזק, הנגרם לאיגוד האינטרנט ו/או הרשם כתוצאה מההפרה. כמו כן, מיותר לציין שזכות האחזקה שלך בדומיין תהיה רופפת וניתנות לערעור, שכן מלבד חשבונך אצל הרשם אין מסמך פורמלי המאשר שהדומיין אכן שייך לך. במידה וחשוב לך שפרטיך האישיים לא יחשפו, אני אמליץ לך לרכוש דומיין בסיומת אחרת המאפשרת את החלפתם באלה של חברה המשמשת צד שלישי (אאל"ט namecheap מציעה את השירות חינם בשנה הראשונה). כמובן שהמידע הוא על פי הידוע לי וייתכן שאינו מדויק במאת האחוזים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|